Onderwijsprofessionalisering
Heeft u zorgen bij de kwaliteit van uw onderwijs? Wilt u een meer professionele cultuur ontwikkelen? Wilt u ervaren leraren als teacher leaders in positie brengen? Wilt u professionaliseringsactiviteiten naar ‘the next level’ brengen met een huisacademie? Zonder de pretentie te hebben volledig te zijn presenteren we in deze infographic zeven sleutels die ervoor zorgen dat uw professionaliseringsactiviteiten meer impact krijgen. 
Goed onderwijs staat en valt met de professionalisering van leraren.  We zien positieve ontwikkelingen op het gebied van professionalisering in de onderwijspraktijk en noemen er drie:
 
  1. Op heel veel scholen zijn professionele leergemeenschappen een belangrijke rol gaan spelen.
  2. Collectief praktijkonderzoek door leraren is een belangrijke rol gaan vervullen.
  3. Er zijn zogeheten teacher leaders opgestaan die een voortrekkersrol vervullen.    

Handige infographic

Toch is professionalisering voor veel scholen nog een heet hangijzer.  Heeft u zorgen bij de kwaliteit van uw onderwijs? Wilt u een meer professionele cultuur ontwikkelen? Wilt u ervaren leraren als teacher leaders in positie brengen? Wilt u professionaliseringsactiviteiten naar ‘the next level’ brengen met een huisacademie? Zonder de pretentie te hebben volledig te zijn presenteren we in deze infographic van KPC Groep zeven sleutels die ervoor zorgen dat uw professionaliseringsactiviteiten meer impact krijgen.
 
U kunt de infographic gratis downloaden op de website van KPC Groep: