Normal_executieve_funties

Esther de Boer verzorgt in het nieuwe jaar voor KPC Groep de verdiepingscursus Hoogbegaafdheidscoach.

Dit bijzondere opleidingstraject biedt je de kans een verdere stap te zetten in je ontwikkeling als hb-coach. Thema’s die aan bod komen in deze vierdaagse opleiding, uitgesmeerd over de eerste helft van 2023, zijn o.m.: leerstrategieën bij hb-leerlingen, begeleiding van perfectionisme en (faal)angst, praktische technieken bij de begeleiding van hb-leerlingen (G-denken, spellen etc), coaching van dubbel bijzondere leerlingen.

De diepte in

De opleiding (startdatum 8 februari) geeft jou als deelnemer ruime mogelijkheden je eigen praktijksituaties in te brengen. Daarnaast ga je flink aan de slag met het oefenen met en verfijnen van coachingstechnieken.

Over Esther de Boer 

Opleider Esther de Boer is expert hoogbegaafdheid (ECHA) en medeauteur van o.a. de publicaties "Een andere kijk op hoogbegaafdheid", "Een andere kijk op onderpresteren", "Een andere kijk op scholen" en "Werken met begaafdheid in de klas". 

Hooggewaardeerde opleidingen

Esthers opleidingen worden door deelnemers hooggewaardeerd. Een oud-deelnemer verwoordde het zo

“Esther de Boer is een expert in het kwadraat. Ik zat op het puntje van mijn stoel en dat heb ik niet vaak.”

Check onze website voor uitgebreide informatie over deze verdiepingscursus: https://www.kpcgroep.nl/opleidingen/opleidingsagenda/hoogbegaafdencoach-verdiepingscursus/