Normal_lr20170906_pierson_vm_0538

Onze oriëntatiedag van 10 juni biedt zowel de schoolorganisatie als de deelnemende onderwijsprofessional inzichten in talenten en ambities. Dit levert waardevolle bouwstenen op voor loopbaanplanning én voor organisatieontwikkeling.

Doorstroom van medewerkers blijkt voor een schoolorganisatie vaak een succesvol alternatief voor externe werving van nieuwe leidinggevenden. Het zorgt voor behoud van waarde(n)volle kennis en biedt talentvolle en betrokken collega’s mogelijkheden tot carrièreperspectief binnen de eigen organisatie. Onderwijsprofessionals die zich willen oriënteren op een dergelijke loopbaanstap bieden we een compact en inspirerend 1-daags programma.

10 juni oriëntatiedag

Tijdens de oriëntatiedag ‘Leidinggeven in het VO’ onderzoeken wij of een stap richting een leidinggevende functie bij jou past. We starten met de vraag: ben ik een goede docent? Juist deze vraag geeft inzicht in wat jou drijft als mens, je visie op leren en ontwikkelen en op onderwijs. En biedt aanknopingspunten om met elkaar het gesprek aan te gaan over sturing, organisatie en ontwikkeling. De insteek van de oriëntatiedag is om jouw leiderschap vanuit je eigen drijfveren en kwaliteiten zichtbaar te maken, zodat je leert wat effectief leiderschap voor jou betekent.

Win-win voor onderwijsprofessional én school

Deze oriëntatiedag biedt zowel de schoolorganisatie als de deelnemende onderwijsprofessional inzichten in de talenten en ambities. Dit levert waardevolle bouwstenen op voor loopbaanplanning en organisatieontwikkeling. 

Schrijf je in