NOG Acties nieuws

Logo_ieducate-partner-korting

iEducate: congres over persoonlijk meesterschap, werkgeluk en innovatie


Wil jij het plezier in je werk vergroten? Bezoek dan iEducate en laat je inspireren door 8 topsprekers uit het onderwijs, neem deel aan interactieve workshops en bezoek het belevingsplein met leuke start-ups en bedrijven.

Normal_logo_hrm_enhet_onderwijs

Voor slechts €220 naar Jaarcongres HRM en het Onderwijs


Maak gebruik van onze kortingscode en krijg maar liefst 75 euro korting op deelname aan het congres HRM en het Onderwijs (alleen non-profit) op dinsdag 28 november! Je neemt dan deel voor slechts 220 euro. Plus je mag gratis twee collega's meenemen. Om van deze dubbele korting gebruik te maken, meld je je aan via deze link en gebruik daarbij onz...

Normal_winactie_pascal

Maak kans op één van de vijf exemplaren van 'Leraren zijn net echte mensen'! (afgelopen)


Onze columnist Pascal Cuijpers heeft weer een nieuw boek uitgebracht! ‘Leraren zijn net echte mensen’ bestaat uit een selectie columns en korte verhalen over het onderwijs in een snel veranderende maatschappij. Wij hebben goed nieuws, want we mogen hier vijf exemplaren van weggeven! Wil je meedoen? Ga dan snel naar onze Facebookpagina. 

Logo_logo_next_higher_education

Ontvang 20 procent korting op toegang congres Next Higher Education


Het congres Next Higher Education is voor alle professionals in het hoger onderwijs die op de hoogte willen zijn van de laatste nieuwtjes, opinies en visies binnen het hbo en universitair onderwijs. Deelnemers van de vorige editie waren vonden het een zeer inspirerend congres en een waardevolle samenkomst van professionals, die het hbo en univer...

Normal_linkshaender_01

Maak kans op een uniek 'back to school' verrassingspakket voor linkshandigen! (afgelopen)


Komende zondag is het voor de 41ste keer de internationale Dag van de Linkshandigen. Nederland viert deze dag dit jaar voor de zevende keer! Een dag bedoeld om mensen ervan bewust te maken hoe lastig linkshandigen het kunnen hebben in een wereld vol rechtshandigen. Geen grote problemen natuurlijk, maar wel kleine irritaties die het dagelijks lev...

Normal_book-1549589_960_720

Win een compleet Meester Mark boekenpakket! (afgelopen)


Volgende week mag het midden van ons land lekker als eerste zomervakantie vieren! Ben jij toe aan vakantie en wil je daar eens flink van gaan genieten om tot rust te komen? Wij mogen drie pakketjes van de vier boeken van Meester Mark weggeven!

Logo_the_next_student_congres_2017

Ontvang 10 procent korting op toegang congres The (Next) Student


Op dinsdag 14 en woensdag 15 november is het weer zover. Het congres The (Next) Student opent twee dagen lang de deuren voor iedereen die meer wil weten over communicatie met de (toekomstige) student. Wil jij bij dit congres zijn in de Jaarbeurs in Utrecht? Wij mogen 10 procent korting geven aan iedereen die zich via deze link aanmeldt of onze u...

Normal_schoolplein_spelen

Doe mee op Facebook en maak kans op een Buitenspeelpakket! (Afgelopen)


In het kader van de Buitenspeeldag op woensdag 14 juni mogen wij in samenwerking met Yalp een buitenspeelpakket weggeven! Heeft jouw schoolplein al genoeg technologische buitenspeelsnufjes? En denk je dat jouw leerlingen gebaat zijn bij wat zogenaamd old school voetballen en stelten? Doe mee en win een voetbal- &steltenpakket. 

Normal_meestermarkrekenthetgoed_3d

Meester Mark is terug en wij mogen zeven boeken weggeven! (afgelopen)


Heb je het al gezien? Het vierde boek van Meester Mark is uit! Wij mogen welgeteld zeven exemplaren weggeven! Doe mee aan onze Facebookactie en maak tot en met 28 april kans!

Normal_dikke_draai_ananas

Maak kans op het unieke spel Dikke Draai Ananas! (afgelopen)


Leerkrachten, trainers en iedereen die van spelletjes houdt: opgelet! Wij mogen drie keer het humoristische en leerzame spel Dikke Draai Ananas weggeven. Creativiteit, verbindingen leggen en creëren: dat zijn de uitgangspunten van Dikke Draai Ananas. Wil jij kans maken op één van de drie spelletjes? Lees dan snel verder.

Normal_help-weet-jij-het-woord-voorleesboek-kentalis

Winnen: 2x het prentenboek 'Help! Weet jij het woord?' (afgelopen)


De Nationale Onderwijsgids mag twee keer het prentenboek ‘Help! Weet jij het woord?’ van Kentalis weggeven! Dit prentenboek is speciaal ontwikkeld voor kinderen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS). Ben je werkzaam in de kinderopvang, het speciaal onderwijs of ben je ouder van een kind met TOS? Doe dan mee aan onze actie om kans te maken op  ...

Logo_logo_download

Gratis naar NOT 2017? Meld je nu aan!


De Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) gaat bijna van start. Op dinsdag 24 januari opent de grootste vakbeurs voor het onderwijs zijn deuren. Wil jij daar gratis bij zijn? Meld je dan nu aan via deze link. Met de barcode in de bevestigingsmail haal je je persoonlijke toegangsbadge op de beurs af. 

Logo_logo_nl

Bekendmaking winnaars Kunst & Cultuurkaarten


De stembussen voor de verkiezing van Website van het Jaar 2016 zijn gesloten. Wij willen iedereen die op ons heeft gestemd hartelijk bedanken! Onder de stemmers die ons een bevestigingsmail van de stem stuurden verloten wij 5 Kunst & Cultuurkaarten ter waarde van 30 euro!

Normal_terveld

Win een kookpakket, inclusief 'Gewoon wat een studentje nog meer eet' (afgelopen)


De Nationale Onderwijsgids geeft op de Dag van de Student op 17 november een kookpakket weg! Zit jij volop in het studentenleven en kun jij wel wat hulp gebruiken in de keuken? Of ken je een student bij wie een keukenpakket goed terecht komt? Doe dan mee aan onze actie om kans te maken op het kookpakket.

Normal_logo_nog_wvhj2016

Stem op ons en maak kans op een iPhone 6! (Afgelopen)


De stemperiode voor Website van het Jaar 2016 is bijna voorbij! Nog een paar dagen te gaan en dan worden de stemmen geteld. In de laatste week maken wij het stemmen nog iets spannender. Wij geven namelijk een iPhone 6 weg! Wil je kans maken op deze fantastische telefoon? Stem deze week nog op de Nationale Onderwijsgids voor Website van het Jaar.

Logo_hrm_enhet_onderwijs

Korting op toegang jaarcongres HRM & het Onderwijs (Afgelopen)


De lezers van de Nationale Onderwijsgids krijgen met de code HROKNOG50 korting op de toegangsprijs van het jaarcongres HRM & het Onderwijs op 29 november. Je neemt dan, als werknemer van onderwijsinstellingen (non-profit), deel voor slechts 245 euro én twee collega's gaan gratis mee.