NOG Acties nieuws

Normal_dikke_draai_ananas

Maak kans op het unieke spel Dikke Draai Ananas!


Leerkrachten, trainers en iedereen die van spelletjes houdt: opgelet! Wij mogen drie keer het humoristische en leerzame spel Dikke Draai Ananas weggeven. Creativiteit, verbindingen leggen en creëren: dat zijn de uitgangspunten van Dikke Draai Ananas. Wil jij kans maken op één van de drie spelletjes? Lees dan snel verder.

Normal_help-weet-jij-het-woord-voorleesboek-kentalis

Winnen: 2x het prentenboek 'Help! Weet jij het woord?' (afgelopen)


De Nationale Onderwijsgids mag twee keer het prentenboek ‘Help! Weet jij het woord?’ van Kentalis weggeven! Dit prentenboek is speciaal ontwikkeld voor kinderen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS). Ben je werkzaam in de kinderopvang, het speciaal onderwijs of ben je ouder van een kind met TOS? Doe dan mee aan onze actie om kans te maken op  ...

Logo_logo_download

Gratis naar NOT 2017? Meld je nu aan!


De Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) gaat bijna van start. Op dinsdag 24 januari opent de grootste vakbeurs voor het onderwijs zijn deuren. Wil jij daar gratis bij zijn? Meld je dan nu aan via deze link. Met de barcode in de bevestigingsmail haal je je persoonlijke toegangsbadge op de beurs af. 

Logo_logo_nl

Bekendmaking winnaars Kunst & Cultuurkaarten


De stembussen voor de verkiezing van Website van het Jaar 2016 zijn gesloten. Wij willen iedereen die op ons heeft gestemd hartelijk bedanken! Onder de stemmers die ons een bevestigingsmail van de stem stuurden verloten wij 5 Kunst & Cultuurkaarten ter waarde van 30 euro!

Normal_terveld

Win een kookpakket, inclusief 'Gewoon wat een studentje nog meer eet' (afgelopen)


De Nationale Onderwijsgids geeft op de Dag van de Student op 17 november een kookpakket weg! Zit jij volop in het studentenleven en kun jij wel wat hulp gebruiken in de keuken? Of ken je een student bij wie een keukenpakket goed terecht komt? Doe dan mee aan onze actie om kans te maken op het kookpakket.

Normal_logo_nog_wvhj2016

Stem op ons en maak kans op een iPhone 6! (Afgelopen)


De stemperiode voor Website van het Jaar 2016 is bijna voorbij! Nog een paar dagen te gaan en dan worden de stemmen geteld. In de laatste week maken wij het stemmen nog iets spannender. Wij geven namelijk een iPhone 6 weg! Wil je kans maken op deze fantastische telefoon? Stem deze week nog op de Nationale Onderwijsgids voor Website van het Jaar.

Logo_hrm_enhet_onderwijs

Korting op toegang jaarcongres HRM & het Onderwijs (Afgelopen)


De lezers van de Nationale Onderwijsgids krijgen met de code HROKNOG50 korting op de toegangsprijs van het jaarcongres HRM & het Onderwijs op 29 november. Je neemt dan, als werknemer van onderwijsinstellingen (non-profit), deel voor slechts 245 euro én twee collega's gaan gratis mee. 

Normal_justin_omgeven_door_beliebers

Win: 4 kaartjes voor Madame Tussauds en The Amsterdam Dungeon (afgelopen)


Nog op zoek naar een leuk uitje voor het hele gezin in de herfstvakantie? Doe dan mee met onze winactie en maak kans op 4 kaarten voor Madame Tussauds of 4 kaarten voor The Amsterdam Dungeon!

Logo_nl

5 x Kunst & Cultuurkaart t.w.v. €30,- (afgelopen)


De Nationale Onderwijsgids is dit jaar opnieuw genomineerd voor Website van het Jaar in de categorie Educatie & Opleiding! Met jouw stem op onze website maak je direct kans op één van de vijf Kunst & Cultuurkaarten t.w.v. €30,-, waarmee je heerlijk naar de bioscoop, het museum of een concert kunt! 

Logo_finance_in_het_onderwijs

Kortingsactie congres Finance in het Onderwijs – 11 oktober Bussum (afgelopen)


Met gebruik van onze kortingscode betaal je 50 euro minder voor deelname aan het congres Finance in het Onderwijs. Je neemt dan, als werknemer van onderwijsinstellingen (non-profit), deel voor slechts 245 euro én je collega gaat gratis mee.

Logo_cover_meester_mark_graaft_door

Leesvoer voor de vakantie: Meester Mark graaft door! (Afgelopen)


Meester Mark is terug en jij maakt kans op zijn nieuwste exemplaar! Doe mee aan onze Facebookactie en maak tot en met 29 juli kans!

Normal_cover__leraren_hebben_meer_vakantie

Like & Share: 5x het eerste boek van Pascal Cuijpers (afgelopen)


Onze columnist en bezige bij Pascal Cuijpers heeft zijn eerste boek uitgebracht! De selectie columns en korte verhalen over het onderwijs kun jij nu winnen door mee te doen met onze Like & Share actie! 

Normal_logo_cover_kinderboekengids

Winnen: 5x een Kinderboekenweeklespakket (afgelopen)


Wij mogen 5 lespakketten weggeven ter ere van de nieuwe editie van de KinderboekenGids, geschikt voor alle groepen in het basisonderwijs! Winnen doe je door mee te doen aan onze Like & Deel-actie.