NOG Adverteren

De Nationale Onderwijsgids.nl is een van de snelst groeiende nieuwssites van Nederland. Onze redactie verzorgt dagelijks een compleet overzicht van actueel onderwijsnieuws, aangevuld met achtergronden en wetenswaardigheden. Wij richten ons op hele onderwijssegment, van kinderopvang tot universiteit, van leerling tot onderwijsprofessional.
Naast de reguliere nieuwsgaring bieden wij ook een platform voor het vormen en geven van opinies. Zo kunt u uw visie uiten via o.a. columns en interviewen we maandelijks een toonaangevende speler uit onderwijsland.

Dat lerend en docerend Nederland ons weet te vinden, blijkt wel uit het feit dat wij binnen 3 jaar na onze oprichting, al genomineerd zijn voor Website van het Jaar 2013 en 2015 in de categorie Educatie & Voorlichting. Een nominatie om trots op te zijn! Daarnaast blijven we investeren in onze en uw naamsbekendheid. Zo profileren we onszelf op de NOT en andere onderwijsbeurzen, in lokale media en televisie en hebben we met ruim 112.000 volgers het grootste aantal onderwijsvolgers op onze SocialMedia!

Er zijn verschillende manieren om promotionele ruimte op de Nationale Onderwijsgids in te kopen. Heeft u een specifieke boodschap of wilt u deze slechts een korte periode uiten? Bekijk dan de volgende mogelijkheden:
  


Wilt u gebruik maken van een combinatie van mogelijkheden, voor een langere periode adverteren of kunt u simpelweg geen keuze maken? Kies dan een van onze Mediapakketten, waarmee u altijd de juiste optie tot uw beschikking heeft.

Liever een persoonlijk aanbod op maat? Neem dan contact met ons op via 050-3173125 of plan een afspraak in met een van onze accountmanagers via 06-20950264. Wilt u uw vraag per e-mail stellen of alvast een vrijblijvende offerte willen aanvragen, dan kan dit via adverteren@nationaleonderwijsgids.nl.

Op al onze leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.