Nationale Onderwijsgids

NOG Adverteren

Nationale Onderwijsgids
De website www.nationaleonderwijsgids.nl is één van de grootste nieuwssites van Nederland. Dit digitale platform richt zich specifiek op onderwijsprofessionals en ieder die in onderwijs geïnteresseerd is. Onze redactie verzorgt dagelijks een compleet overzicht van actueel onderwijsnieuws, aangevuld met achtergronden, toelichtingen en wetenswaardigheden.
Naast al dit nieuws biedt het platform ruimte voor opinie. Docenten en beleidsmakers komen aan het woord in columns en maandelijks interviewen we toonaangevende spelers uit onderwijsland over interessante onderwerpen.

De Nationale Onderwijsgids is er voor het hele onderwijssegment: van kinderopvang tot universiteit, voor (ouders van) jonge leerlingen tot onderwijsprofessionals. Doordat het platform is opgedeeld in secties is het goed mogelijk berichten sectie-specifiek of juist onderwijsbreed weg te zetten. De belangrijkste artikelen komen op onze voorpagina. Heeft u enkel behoefte aan informatie over een specifieke onderwijslaag? Navigeer dan in onze secties Kinderopvang, Basisonderwijs, Voortgezet Onderwijs, Speciaal Onderwijs, MBO, HBO, Universiteit, Cursussen of Docenten.

Zichtbaarheid
De Nationale Onderwijsgids is een digitaal platform en bestaat niet in gedrukte versie. Doordat sinds de lancering van het platform – op wat kleine uitstapjes na - enkel online geopereerd wordt, kunnen we onze kosten laag houden en belangrijker; lopen we voorop in relevante social-mediakanalen en hebben we meer dan 150K relevante volgers!
Elke uiting die op de website www.nationaleonderwijsgids.nl wordt geplaatst, wordt ook op één of meerdere sociale media verspreid. Door crossmediale publicatie toe te passen, weten we een groot én gericht bereik te creëren.
Naast onze activiteiten op en via social media, investeren we op andere manieren in naamsbekendheid. Zo zijn we aanwezig op de NOT en andere beurzen, zijn we betrokken bij onderwijscongressen en profileren we ons in lokale en nationale media. Dat het platform meerwaarde heeft, blijkt wel uit het feit dat we nu voor het derde jaar op rij genomineerd zijn als Website van het Jaar!
Natuurlijk zijn we graag ook zichtbaar in de letterlijke zin van het woord; we schuiven graag bij u op locatie aan om de mogelijkheden door te spreken en staat bij ons altijd de koffie klaar!

Promoot uw dienst of organisatie
Omdat de Nationale Onderwijsgids een branchegericht platform is met een grote, maar specifieke doelgroep is het erg interessant uw boodschap hier gericht te verspreiden. We geven u als klant veel ruimte, maar vinden het ook fijn mee te denken over bijvoorbeeld het meest geschikte moment voor een publicatie. Daarnaast adviseren we graag in de keuze van diensten en pakketten.

Lees onze brochure met uitgebreide variatie aan promotiemogelijkheden!