Normal_278809981_4978881422165055_8251898837509707708_n

Op 6 maart 2023 begon de Mbo praktijkweek en het was een week om niet te missen. Of je nu een business student was die wilde leren over ondernemen of een Hotel en event student die droomde van een carrière in de gastvrijheidsindustrie, deze week had voor ieder wat wils!

Onze business studenten kregen de kans om de fijne kneepjes van het ondernemersvak te leren tijdens inspirerende workshops. En als klap op de vuurpijl mochten ze ook nog eens ondernemers bezoeken die al jaren succesvol waren in hun vakgebied, zoals Schmidt zeevis en van der Plas. Om de week af te sluiten gingen de studenten de uitdaging aan tijdens een avontuurlijke survival baan!

De Hotel en event studenten gingen juist aan de slag in de keuken en bediening bij een toonaangevende kookstudio. Hier leerden ze niet alleen over alle facetten van de keuken, maar ook over de essentie van gastvrijheid. En dat allemaal terwijl ze werkten aan een luxe diner om de week af te sluiten!

Dit was de perfecte kans voor alle Mbo studenten om praktijkervaring op te doen en te netwerken met professionals in het werkveld. We waren er zeker van dat deze week een waardevolle aanvulling zou zijn op hun studie en hen zou helpen bij het bereiken van hun skills voor de toekomst.

meer leren bekijk onze nieuwspagina

Onze studenten en staf ontmoeten? kom langs op een open dag