Normal_190222-121358-1545-rm-ruben_may

Of uw kind nu carrière wil maken of een eigen bedrijf wil starten, motivatie en focus zijn de weg naar succes. Altijd! Op EuroCollege coachen wij onze studenten op hun mentaliteit, discipline en mind-set. We leren dat hard werken loont en dit doen wij met behulp van ons motto: No Pain, No Gain.

Door een uitstekende balans te bieden tussen theorie en Learning By Doing bereiden wij onze studenten voor op het bedrijfsleven en een succesvolle toekomst. 

 

De weg naar Succes
EuroCollege is anders. Elke dag zitten onze studenten van half tien tot minimaal vijf uur ‘s middags op school. Wij kennen geen lesuitval en afspraak is afspraak. Onze docenten en stafleden kennen iedereen persoonlijk. Zo kunnen wij maatwerk bieden door middel van intensieve coaching, duidelijke regels en structuur. Dag in dag uit werken onze gemotiveerde studenten samen aan real-life projecten met échte deadlines en échte opdrachtgevers. Daarnaast bieden onze stageperiodes de kans om de geleerde kennis toe te passen in de praktijk, ook in het buitenland.

EuroCollege-opleidingen zijn zwaarder dan op andere scholen. Dit komt omdat onze opleidingen versneld zijn. Zo halen onze studenten gemiddeld binnen twee jaar een mbo-diploma. Daarnaast is het mogelijk om in één jaar door te stromen naar het hbo.

Keuze uit twee interessante mbo-opleidingen

1.      Evenementen& Hotelmanagement

2.      InternationalBusiness & Sales

 

1.      Evenementen & Hotelmanagement

In de versnelde en begeleide opleiding Evenementen & Hotelmanagement leren onze studenten alles over de wereld van hotels, restaurants en events. Van het organiseren van een concert tot het overzien van de front-desk; na deze opleiding ligt de wereld aan hun voeten. Zoals bij al onze opleidingen werken wij met duidelijke regels en structuur en krijgen onze studenten intensieve coaching. Naast schoolwerk lopen onze studenten ook stage in een hotel én bij een bedrijf dat evenementen organiseert.

Vakken

Naast algemene vakken zoals management & organisatie, ondernemingsplan, communicatie, bedrijfsadministratie en diverse talen bieden wij ook vakken aan over alles wat met hotels, restaurants en events te maken heeft. Denk aan hotelmanagement, eventlogistiek, eventplanning, evenementenorganisatie, restaurant & bedrijf, hotel operations & management, recreatie & animatie en hospitality.

 

2.      International Business & Sales

In deze versnelde en begeleide opleiding maken onze studenten kennis met de wereld van business, trade, sales en ondernemerschap. Een uitdagende studie met twee afstudeerrichtingen: export en ondernemen. Wederom werken wij naast kennis en kunde ook aan de mentaliteit en (zelf)discipline van onze studenten. Bovendien is het ook bij deze studie mogelijk om binnen twee jaar een mbo-niveau 4+ diploma te bemachtigen. Doorstromen naar het hbo is dan heel gemakkelijk.

De vakken

Naast algemene vakken zoals management & organisatie, bedrijfsadministratie, communicatie en diverse talen leren onze studenten alles wat met internationale business en sales te maken heeft. Denk aan trade, internationalisering, import en export, management, internet en contentmarketing, interculturele communicatie, financieel management, logistiek en business etiquette.

 

Carrière: na de opleiding
Na de opleiding zijn de kansen eindeloos. Er is veel vraag naar wereldburgers met een goede opleiding. Zo gaan onze afgestudeerden aan de slag als ondernemer, import- of exportmanager, salesmanager, marketingmanager of accountmanager. Ook is het mogelijk om een vervolgopleiding te starten. Onze hbo-opleiding Internationale Business & Entrepreneurship sluit hier perfect op aan!

Student aan het woord

Tim van Drie, student International Business & Sales: “De structuur en discipline op EuroCollege is natuurlijk net even iets anders dan die van een normale school. Zo moet je minimaal 75% van de lessen hebben gevolgd, anders mag je geen tentamens maken. Verder moet je elke donderdag in pak naar school komen, zodat je al een beetje kunt wennen aan de etiquette van het bedrijfsleven. De klassen zijn vrij klein: die van mij bestaat uit 14 mensen. Het mooie hiervan is dat de docent iedereen voldoende aandacht kan geven. Natuurlijk is zo’n kleine klas ook gezellig!”.

Bent u benieuwd of uw kind op EuroCollege past? U bent van harte welkom om de sfeer te proeven tijdens één van onze open dagen. Onze studenten staan paraat om al uw vragen te beantwoorden en hun ervaringen met u en uw kind te delen. Uiteraard zullen ook docenten en stafleden aanwezig zijn om de mogelijkheden met u te bespreken.

Tot dan!