Normal_ec_lessen_en_borrel_23jan2023-5

EuroCollege biedt een ideale doorstroommogelijkheid voor studenten die momenteel havo 4 volgen en op zoek zijn naar meer praktijkervaring in hun studierichting. Na het afronden van een mbo jaar bij EuroCollege kun je direct doorstromen naar het hbo, zonder nog een extra jaar op de havo te blijven.

 

Onze opleidingen zijn gericht op het opleiden van professionals die klaar zijn voor de praktijk. Bij EuroCollege kun je kiezen uit diverse mbo-opleidingen die je voorbereiden op een specifiek vakgebied en die je klaarstomen voor een succesvolle carrière. Tijdens je mbo-opleiding krijg je volop de kans om praktijkervaring op te doen en je te oriënteren op de mogelijkheden die het werkveld te bieden heeft.

Als je meer praktijkervaring wilt opdoen voordat je aan je hbo-studie begint, dan is EuroCollege de juiste keuze voor jou. Onze doorstroommogelijkheid biedt je de kans om alvast ervaring op te doen en je voor te bereiden op een succesvolle carrière. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

neem contact op via: https://www.eurocollege.nl/over-ons/contact/