Normal_whatsapp-image-2022-12-02-at-13.57.29-1180x600

Op 3 maart 2023 zal de EuroCollege Business Trip plaatsvinden. Dit jaar gaat de reis naar Zuid-Korea. Het land staat bekend om zijn barbecue, K-pop en bedrijven als Hyundai en Samsung. Toch heeft Zuid-Korea meer te bieden dan dat. Zuid-Korea is namelijk een van de eerste landen die smart cities ontwikkelt en op hoog tempo innoveert in sectoren als landbouw en duurzame energie. Hoog tijd dus voor de studenten van EuroCollege om dit unieke land in levenden lijve te ontdekken.

Ieder jaar organiseert de projectgroep ‘Business Trip’ een studiereis voor EuroCollege studenten die benieuwd zijn naar het bedrijfsleven in het buitenland. In de afgelopen jaren zijn studenten naar onder andere de Verenigde Emiraten, Brazilië, China en Rusland vertrokken om ervaringen op te doen met landen die economisch in opkomst zijn. In maart is het wederom tijd om grenzen te verleggen en de studenten een onvergetelijke ervaring te geven.

Zuid-Korea is een land waar ontzettend veel te ontdekken valt. Vaak wordt Zuid-Korea geassocieerd met K-Pop, Korean barbecue en technologie. Toch is Zuid-Korea ook het centrum voor regionale en internationale handel. Dit is dé plek waar ondernemers en bedrijven van over de hele wereld naar toe komen om te groeien. Dé perfecte keuze voor Business Trip 2023.

“Een bezoek aan Seoul is de perfecte gelegenheid voor onze studenten om kennis en inspiratie op te doen over hun toekomstige vakgebied. Van studenten die Entrepreneurship studeren en hun eigen bedrijf willen starten tot Hotel en Hospitality studenten; er is voor ieder een hele nieuwe wereld te ontdekken”, vertelt de heer van den Broek. Docent aan EuroCollege.

Wij wensen de studenten die meegaan op reis een geweldige en leerzame tijd toe. Wij zijn er zeker van dat de Business Trip Zuid-Korea een ervaring zal zijn om nooit te vergeten.

Meer weten over EuroCollege, bekijk dan de site