Laura Hoogland

Laura Hoogland, een alumna van cohort 2009 van de event studie, is niet zomaar een ondernemer. Ze is een visionair die haar passie voor het tegengaan van verspilling heeft omgezet in een duurzaam bedrijf genaamd Suntfood. Maar daar blijft het niet bij: Laura heeft samen met haar team ook een bananenfabriek opgericht om bij te dragen aan het verminderen van voedselverspilling en de afvalproductie te beperken. In dit artikel vertellen we meer over hoe Laura en haar team hun visie hebben omgezet in realiteit en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

 

 

In de bananenfabriek wordt no-waste bananenpuree gemaakt van bananen die anders vernietigd zouden worden vanwege cosmetische standaarden. Dit betekent dat groene, rijpe en losse bananen niet meer onnodig verspild hoeven te worden. Op deze manier draagt Laura bij aan duurzaamheid door afvalproductie te beperken.

Laura deelt regelmatig haar kennis en expertise over gezonde voeding via social media en lezingen, en inspireert zo veel mensen om gezonder te eten. Het bedrijf Suntfood groeit snel en heeft al meerdere prijzen gewonnen voor haar producten. Laura is trots op haar team van professionals die haar dagelijks ondersteunen.

Je kan haar producten bij ruim 1000 AH winkels, op ah.nl, bij COOP, Dekamarkt, Delhaize, Picnic, Gorillas, Hanos, Bidfood, Lekkerland, VHC, Sligro, Spar University, De Notenshop en ah to go.

Kortom, Laura Hoogland is een inspirerende alumna die haar passie voor gezonde voeding heeft omgezet in een duurzaam bedrijf. Met haar bananenfabriek draagt ze bij aan het verminderen van voedselverspilling en draagt ze bij aan een duurzame wereld.

Meer weten over de onze opleidingen en onze studenten in real life ontmoeten? kom dan langs op een open dag.