Normal_eurocollege_student_andie_verrijth

Op EuroCollege vinden wij het belangrijk dat onze studenten grenzen verleggen. Hiermee bedoelen wij dat zij gedurende hun studie uit hun comfortzone moeten treden om zichzelf te blijven ontwikkelen. Dit kunnen de studenten op verschillende manieren doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Senior Projects, groepsopdrachten, maar ook tijdens stages. Student Andie Verrijth ging nog een stap verder en besloot eindstage te lopen in Dubai. Wij spraken haar.

 

Welkom! Zou je je even in het kort willen voorstellen?

Zeker. Mijn naam is Andie Verrijth, ik ben 22 jaar en ik studeer International Hotel & Hospitality Management aan EuroCollege in Amsterdam.

Leuk om je even te spreken, Andie. Waar heb jij gekozen om eindstage te lopen en wat voor functie vervul je?

Momenteel loop ik eindstage in Dubai bij het Al Seef cluster van Hilton, bestaande uit Canopy by Hilton Dubai Al Seef én het Al Seef Heritage Hotel by Curio Collection. Tijdens mijn stage heb ik de functie van Front Office Leadership trainee. Ik gebruik deze stage dan ook om mijzelf voor te bereiden als toekomstig Front Office Manager. 

Dat klinkt als een uitdagende plek waar je veel kennis op kan doen!

Absoluut. Gedurende mijn stage leer ik alle functies binnen de afdeling kennen zoals Guest Service Agent, Front Office supervisor, Duty Manager en uiteindelijk Front Office Manager.

Goed om te horen dat je gerichte stappen maakt om je toekomstdoelen te behalen. Waarom heb je gekozen om dit in Dubai te doen? 

Voornamelijk vanwege alle culturen die in dit land samenkomen. Naast alle praktische ervaring die ik hier opdoe, is het samenwerken met andere culturen een enorm leerzame ervaring en voornamelijk een leerproces dat nooit ophoudt. Daarnaast leer je jezelf als persoon én professional hierdoor goed kennen. Kortom, een ervaring die ik voor de rest van mijn leven mee zal dragen en mij absoluut sterker zal maken in mijn weg naar een succesvolle carrière.

Merk je verschillen in de hotelbranche tussen Nederland en Dubai?

Jazeker. Behalve dat Dubai een plek is waar alle nationaliteiten met elkaar samenwerken, is de manier van service verlenen en het stellen van targets ongekend. In Dubai zeggen we dan ook niet “The sky is the limit”, hier is de “sky” pas het begin! Als toekomstig hotelier vanuit Nederland én als EuroCollege student waarbij “No Pain, No Gain” het motto is, is Dubai de uitgelezen plek om jezelf klaar te stomen voor het échte werk.  

Mooi gezegd. Zou je deze stage aan andere EuroCollege studenten aanbevelen?

Ik kan alle EuroCollege studenten aanraden om hier in Dubai bij Hilton stage te komen lopen. Hilton is een plek waarbij jezelf ontwikkelen en nieuwe skills leren centraal staat. Ook biedt Hilton geen standaard stages aan, maar een traject speciaal voor jou op maat gemaakt zodat je jouw carrière precies de richting kan geven die jij wilt!

Dat klinkt zeker als een mooi bedrijf om stage te lopen. Zou je andere studenten nog iets willen meegeven?

Wat ik alle studenten van EuroCollege graag zou willen meegeven is dat een stage lopen in het buitenland, in dit geval Dubai, niet altijd makkelijk is. Je krijgt te maken met een andere cultuur, omgeving en werkwijze. Echter wil ik iedereen die dit leest adviseren om buiten je comfortzone te stappen en het avontuur gewoon aan te gaan!