Normal_afbeelding_2024-06-07_092359052

Sinds 2019 heeft EuroCollege een exclusieve samenwerking met Disney World, waarbij jaarlijks tien van onze studenten de kans krijgen om deel te nemen aan het prestigieuze Disney International College Program. Dit programma biedt een unieke kans voor studenten om waardevolle werkervaring op te doen in een van de meest iconische entertainmentbedrijven ter wereld. Dit jaar zijn acht van onze studenten naar Orlando, Florida, afgereisd om hun stage te beginnen. Drie van hen, Lindsey Groenewold, Jim, en Lotus van Setten, delen hun verhalen en ervaringen over hun voorbereiding.

Lindsey Groenewold: International Hotel and Hospitality Management

“Mijn naam is Lindsey Groenewold en ik volg de opleiding International Hotel and Hospitality Management aan EuroCollege in Groningen. Voor mijn stage bij Disney World heb ik me goed voorbereid door veel video’s en ervaringen van andere studenten te bekijken. Hierdoor kreeg ik een beter beeld van wat ik kon verwachten en hoe het dagelijks leven en werken bij Disney World eruit zou zien. Daarnaast heb ik, ondanks dat de andere studenten op de andere vestigingen zitten, ook met hen overlegd om mij zo goed mogelijk voor te bereiden op de stage.”

Jim: Event Management

“Mijn naam is Jim, ik ben 20 jaar oud en ik volg de opleiding Event Management op EuroCollege. Ik zit op het vestiging in Utrecht. Mijn voorbereiding op de stage in Disney World in Orlando bestond uit het verdiepen in de waarden en normen van Disney, het interviewen van voormalige stagiaires over hun stage-ervaringen, en door goed op te letten naar al het informatie dat gegeven wordt over mijn stage.”

Lotus van Setten: Hospitality & Event Management

“Hoi! Mijn naam is Lotus van Setten en ik ben student aan EuroCollege Utrecht. Ik volg de opleiding Hospitality & Event Management en mijn zomerstage gaat naar Walt Disney World Florida. Ik zal mijn programma lopen bij Animal Kingdom. Van te voren heb ik al veel bekeken over dat deel van het park, zodat ik al meer weet over wat ik kan verwachten.

De Unieke EuroCollege-Disney Ervaring

Het Disney International College Program biedt studenten van over de hele wereld de mogelijkheid om stage te lopen in verschillende functies binnen het Disney-bedrijf. Of het nu gaat om het helpen bij evenementen, het beheren van hotelgasten of het werken in de verschillende themaparken, de stages bieden een breed scala aan ervaringen die de studenten voorbereiden op succesvolle carrières in de hospitality- en eventmanagementsectoren.

Waarom Disney World?

De stage bij Disney World is niet alleen een geweldige kans om werkervaring op te doen, maar het is ook een kans om te leren van de besten in de industrie. Disney staat bekend om zijn uitstekende klantenservice, oog voor detail en innovatieve benadering van entertainment. Deze ervaring biedt studenten de mogelijkheid om te leren in een dynamische en professionele omgeving, waar ze worden aangemoedigd om te groeien en te excelleren.

EuroCollege en Disney: Een Winnende Samenwerking

De samenwerking tussen EuroCollege en Disney World benadrukt onze toewijding aan het bieden van uitzonderlijke leerervaringen aan onze studenten. Door deel te nemen aan het Disney International College Program, krijgen onze studenten de kans om hun vaardigheden te ontwikkelen, waardevolle netwerken op te bouwen en onvergetelijke ervaringen op te doen die hen zullen helpen bij hun toekomstige carrière.

Wil je ook stage lopen bij Disney World Orlando?

Wij zijn trots op onze studenten en kijken uit naar hun verhalen en successen tijdens hun tijd bij Disney World! Kom dan langs op de open avond van EuroCollege voor meer informatie over hoe jij ook deze unieke kans kunt grijpen.