Normal_open_dagen_januari_eurocollege

Het maken van de juiste studiekeuze kan een uitdaging zijn, en we begrijpen dat veel studenten hiermee worstelen. Statistieken tonen aan dat maar liefst 45% van de hbo-studenten hun studie al in het eerste jaar stopzet. Als je twijfelt of de weg die je bent ingeslagen wel de juiste is, overweeg dan de optie van een instroom in januari bij EuroCollege!

"Waar je aan begint, maak je ook af."

Deze uitdrukking horen we vaak, maar als het gaat om je studiekeuze heeft dit niets te maken met gebrek aan doorzettingsvermogen. Juist het erkennen van je twijfels en de moed hebben om de juiste keuze te maken, getuigt van lef. Succesvol studeren vereist motivatie, energie en enthousiasme, iets wat moeilijk te bereiken is als je het gevoel hebt dat je huidige studie niet bij je past.

Daarom bieden wij bij EuroCollege de mogelijkheid van een 'januari instroom'. Deze optie is speciaal ontworpen voor studenten die nog geen definitieve studiekeuze hebben gemaakt of die hebben besloten dat hun huidige studie niet de juiste fit is. Hier hoef je niet een heel schooljaar te wachten om aan een nieuwe studie te beginnen, zoals vaak het geval is bij andere hogescholen.

EuroCollege is anders.

En daar zijn we trots op. We bieden versnelde mbo- en hbo-opleidingen aan in richtingen als International Business Management, E-Commerce, Finance Management, Event Management, Hotel Management en Entrepreneurship. Door onze kleinschalige vestigingen kunnen we onze studenten meer bieden dan alleen theoretisch onderwijs. Praktijkervaring en het ontwikkelen van de juiste 'mindset' zijn net zo belangrijk voor ons.

Schrijf je nu in voor een open dag!

Als dit je aanspreekt, maar je twijfelt nog of je moet stoppen met je huidige opleiding of dat EuroCollege wel bij je past, kom dan eens langs op een van onze open dagen! Hier kun je al je vragen stellen aan huidige eerste- en tweedejaars studenten over onze school, de verschillende studierichtingen en onze unieke manier van opleiden. Welke twijfels je ook hebt, we staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Ontdek hoe EuroCollege jouw toekomst kan vormgeven!"