Normal_afbeelding_2024-06-14_155115420

Welkom bij het 75ste CHIO Rotterdam, een jubileumeditie van het oudste internationale topsportevenement van de stad, dat plaatsvindt van 19 t/m 23 juni 2024 in het prachtige Kralingse Bos. Het evenement belooft vijf dagen vol spannende vijfsterren spring- en dressuurwedstrijden, openbare trainingen, shows, clinics en een jeugdprogramma. Naast de geweldige paardensport is er een gezellig Stroodorp met winkeltjes, food & beverage en entertainment. Het CHIO Rotterdam is het enige Nederlandse hippische outdoor topsportevenement met vijf sterren springen én dressuur, en is een essentieel observatiemoment voor de Olympische Spelen in Parijs later dit jaar.

EuroCollege is er trots op aanwezig te zijn bij dit prestigieuze evenement. Net als het CHIO Rotterdam streeft EuroCollege naar het hoogste niveau. Wij bieden versnelde en begeleide hbo- en mbo-opleidingen aan op het gebied van business, vastgoed, hotel en event management. Onze aanpak draait om mindset, actie en succes. Bij ons krijg je de kans om vaardigheden te ontwikkelen die deuren openen en werk je aan echte opdrachten voor echte opdrachtgevers met serieuze budgetten – allemaal onder begeleiding van inspirerende professionals.

TOPSPORT EN ONDERWIJS: DE PERFECTE COMBINATIE

Bij EuroCollege geloven we in de kracht van topsportmentaliteit, iets wat duidelijk zichtbaar is tijdens het CHIO Rotterdam. Topsporters zijn gedisciplineerd, gemotiveerd en vastberaden om hun doelen te bereiken, kwaliteiten die ook essentieel zijn voor succes in het bedrijfsleven. Onze studenten worden aangemoedigd om dezelfde mentaliteit aan te nemen. Doorzettingsvermogen, zelfdiscipline en een sterke focus op doelen zijn net zo belangrijk in de klas als op het sportveld.

Veel van onze studenten combineren hun studie met een sportcarrière. We begrijpen de unieke uitdagingen die dit met zich meebrengt en bieden de nodige flexibiliteit en ondersteuning om dit mogelijk te maken. Net zoals de ruiters en amazones op het CHIO, streven onze studenten ernaar om het beste uit zichzelf te halen en te excelleren in hun vakgebied.

EEN VOORSPRONG OP JE CARRIÈRE

EuroCollege biedt niet alleen een solide basis in kennis en vaardigheden, maar ook de mindset die nodig is om succesvol te zijn in de moderne wereld. Onze kleinschalige klassen met persoonlijke begeleiding zorgen ervoor dat iedere student de aandacht krijgt die hij of zij verdient. Dit past perfect bij de filosofie van topsport: individuele coaching en gerichte training om het maximale potentieel te bereiken.

Net zoals het CHIO Rotterdam een broedplaats is voor Olympische talenten, is EuroCollege een springplank voor ambitieuze jongeren die willen excelleren in hun carrière. Met onze opleidingen krijg je een voorsprong in de competitieve wereld van business en management.

Ontdek meer op een open dag van EuroCollege