Normal_spr-dag-2021-105-1180x600

Weet je al precies welke opleiding je wilt doen of twijfel je nog? Eén ding is zeker: een goede studiekeuze maken kan helpen om je doelen waar te maken. Ben je er nog niet uit wat je plannen zijn voor de toekomst? Maak je geen zorgen. Je bent niet de enige. Een goede studiekeuze maken kan lastig zijn maar wij helpen je graag hierbij!

Een studie volgen is pittig en er komt veel bij kijken. Je moet beschikken over zelfstandigheid, discipline én natuurlijk motivatie. Je kan tenslotte alleen succesvol zijn in je studie als je het echt leuk vindt wat je doet. Om er zeker van te zijn dat een studie bij je past biedt EuroCollege verschillende trajecten aan zoals meeloopdagen, adviesgesprekken en open dagen.

 

Kom proefstuderen op EuroCollege

Tijdens een meeloopdag leer je EuroCollege beter kennen. Je krijgt een rondleiding door de school en volgt enkele lessen met de huidige studenten. Een betere manier is er niet om te ervaren hoe het is om een echte EuroCollege-student te zijn!

Vraag een adviesgesprek aan

Op EuroCollege vinden wij het belangrijk dat al onze studenten vol ambitie en doorzettingsvermogen bezig zijn met hun studie. Het is een unieke omgeving waar je je snel thuis kan voelen, maar onze school moet wel bij je passen. Om dit te ontdekken staan onze stafleden voor je klaar. Zij weten als geen ander over welke eigenschappen je moet beschikken om succesvol te zijn op EuroCollege.

Bezoek een open dag

Wat houdt het studeren aan EuroCollege eigenlijk in? Je kan het zelf ontdekken tijdens een open dag op één van onze vestigingen. Maak kennis met de docenten, bekijk de leslocatie en stel al je vragen aan onze studenten. Op deze dag kan jij meemaken wat het studeren aan EuroCollege zo bijzonder maakt.

Spreekt één of meerdere van deze opties je aan? Plan dan een bezoek aan  meeloopdag of neem contact met ons op voor een adviesgesprek. We hopen je graag op één van onze vestigingen te mogen ontvangen.