Normal__robertaarts_070521_003

Focus, mindset en discipline. Op EuroCollege geloven wij dat dit dé vaardigheden zijn voor een succesvolle toekomst. Onze studenten leren te allen tijde het beste uit zichzelf halen. Dit doel wordt bereikt door middel van structuur en stevige one-to-one coaching. Deze onderwijsvisie wordt gerealiseerd door een team van gelijkgestemde stafleden, docenten en begeleiders.  

De docenten op EuroCollege zijn managers of ondernemers, direct uit de praktijk. Vol passie en ervaring delen ze hun kennis. Zij weten namelijk als geen ander wat nodig is voor een succesvolle carrière. Aan de hand van mooie verhalen inspireren en enthousiasmeren zij onze studenten als geen ander.

Niemand is hetzelfde en soms heeft een leerling meer ondersteuning nodig. Daar hebben wij op EuroCollege studie- en leerlingbegeleiders voor. Zij coachen de studenten persoonlijk en zorgen ervoor dat iedereen de aandacht en hulp krijgt die hij of zij nodig heeft. Toch nemen wij onze studenten niet mee aan de hand. Zelfstandigheid, motivatie en discipline blijven belangrijke thema’s in onze visie. Wij geven onze studenten liever de handvatten om nu en in de toekomst op eigen initiatief het maximale uit zichzelf te halen. 

De kern van onze aanpak is gebaseerd op de basisprincipes die zijn beschreven in het boek “De sleutels tot succes” van Napoleon Hill. Zowel de stafleden als de studenten van EuroCollege krijgen dagelijks te maken met deze punten. Zo werkt iedereen samen aan een toekomst waar groei en ontwikkeling voorop staat.

Op EuroCollege hechten wij de meeste waarde aan de zelfontplooiing van onze studenten. Onze stafleden, docenten en begeleiders delen onze visie en helpen ons bij de implementatie van onze normen en waarden om zo onze studenten het beste uit zichzelf te laten halen. Maar wie zijn deze belangrijke figuren eigenlijk? Dat zullen wij je binnenkort vertellen. In een nieuwe reeks interviews spreken wij een aantal van hen over hun achtergrond, manier van lesgeven en ervaringen bij EuroCollege.

Meer weten? bezoek een open dag!