Normal_278809981_4978881422165055_8251898837509707708_n

Online business is booming! Bedrijven staan te springen om met nieuwe professionals samen te werken. Op EuroCollege vinden wij het belangrijk dat wat wij onze studenten leren ook aansluit op de wensen van de huidige markt. Om deze reden introduceren wij de nieuwe mbo-opleiding E-Commerce & Entrepreneurship!

Dus wil je aan de slag als ondernemer? Carrière maken binnen een uitdagend bedrijf? Of als Digital Nomad de wereld afreizen en zakendoen vanuit Bali, Dubai of Curaçao? Dan is E-Commerce & Entrepreneurship dé opleiding die je op dit avontuurlijk leven voorbereidt. Tijdens deze gloednieuwe mbo-studie ontdek je hoe succesvolle mensen denken en doen. Je leert duidelijke doelen stellen met behulp van discipline, focus, kennis en een positieve mindset, zodat ook jij straks carrière kan gaan maken als ondernemer.

 

Je toekomst na het afstuderen

Als E-commerceondernemer of -manager ben jij verantwoordelijk voor de vindbaarheid van jouw bedrijf op het internet en de online verkopen. Je wisselt je werk af van uitvoerende naar coördinerende taken. Je ontwerpt succesvolle social mediacampagnes, je analyseert de data en ontwikkelt met jouw team een contentstrategie waarmee je klanten nog beter bereikt.  

Wie ben jij?

Je ben creatief of weet je te omringen met creatieve mensen. Je hebt een goed gevoel voor grafische-, interactieve- en audiovisuele-vormgeving. En natuurlijk wil je dat jouw bedrijf zich onderscheidt van de concurrentie. Door kennis op te doen over online-sales, Google, SEO, SEA, social media-kanalen, webshopfunels, e-marketing, sales en e-commerce speel jij na het afstuderen in op de kansen die jouw bedrijf verder laten groeien.

Wat je gaat leren

Je krijgt les van ervaren docenten uit het bedrijfsleven. Ook ga je aan de slag met het inrichten van de funels, de (online) customer journey (klantreis) en de nieuwste softwarepakketten om zowel bewegend als stilstaand beeld te maken en te bewerken. Basisvakken zoals rekenen, Engels en Nederlands worden zoveel mogelijk geïntegreerd binnen de verschillende vakken.

Welke vakken ga je volgen?

Tijdens deze opleiding krijg je onder andere te maken met de basis op het gebied van onlinesales, e-commerce en e-marketing. Denk bijvoorbeeld aan Online Marketing, SEO/SEA, Google-Analytics, Social Media en Contentcreatie. Ook volg je lessen gericht op het zakenleven als Commerciële Economie, Commerciële Calculatie, Consumentenrecht en Loopbaan & Burgerschap.  Op EuroCollege hechten wij bovendien veel waarde aan zelfontplooiing. Daarom zal je tijdens je studie ook te maken krijgen met vakken als Succes & Mindset en persoonlijke ontwikkeling. Vakken als Engels, Nederlands en rekenen zullen zoveel mogelijk worden geïntegreerd in de lessen.

Waarom EuroCollege?

Veel startende ondernemers stoppen snel omdat ze niet over de juist mindset beschikken, geen zelfdiscipline hebben en onvoldoende kennis.  Daarom vinden wij jouw persoonlijke ontwikkeling zo belangrijk. Op EuroCollege leg je een stevig fundament om later als ondernemer furore te maken. Wij laten je kennis maken met hoe succesvolle mensen denken en doen. Je leert doorbijten en grenzen verleggen. Je traint je mentaliteit.

Goede opstap naar een hbo-bachelor

Op EuroCollege zijn de opleidingen zwaarder dan op andere scholen. Dit komt omdat onze opleidingen versneld zijn. Zo haal je gemiddeld bij ons binnen twee jaar je mbo-diploma. Daarnaast kan je in één jaar doorstromen naar het hbo. Wij vragen veel van je binnen een kortere tijd. Zo laten we je wennen aan het ritme van het zakenleven én heb jij sneller je felbegeerde diploma te pakken.  

Wil je meer weten over onze nieuwe opleiding E-commerce & Entrepreneurship of ben je benieuwd naar alle andere mbo-opleidingen van EuroCollege? Neem dan contact met ons op of meld je aan voor een open dag of een meeloopdag. Tot dan!