Normal_afbeelding_2023-04-05_111548484

Het nieuwsbericht over het hoogste aantal voortijdige schoolverlaters in tien jaar tijd is zorgwekkend. Als school willen wij graag een steentje bijdragen aan het verminderen van dit aantal. Daarom bieden wij als school gratis loopbaanbegeleiding aan voor schoolverlaters op Mbo niveau in Nederland.

Dit doen we door middel van een persoonlijk traject en bieden hierin meerdere manieren van hulp. Dit doen we door middel van een persoonlijk traject, waarin we onder andere gesprekken voeren met onze schoolverlaters, testen afnemen en advies geven over mogelijke vervolgstappen.

We begrijpen dat het kiezen van de juiste carrière en het vinden van een passende baan na het afstuderen een uitdagende taak kan zijn. Daarom willen we graag onze hulp aanbieden om ervoor te zorgen dat onze schoolverlaters op een succesvolle en bevredigende manier hun loopbaan kunnen voortzetten.

Wij moedigen onze schoolverlaters aan om gebruik te maken van deze gratis loopbaanbegeleiding, om zo de juiste stappen te kunnen zetten richting een succesvolle carrière.

Neem contact op via mail: info@eurocollege.nl of app/bel 0638148057