Normal_open_dagen_januari_eurocollege

In 2 jaar jouw HBO halen? Houd je meer van de praktijk dan theorie? Dan is onze nieuwe verkorte HBO (Associate Degree) Small Business & Management de perfecte keuze voor jou! Een opleiding waar de praktijk centraal staat. Learning by doing: minder theorie, meer praktijk!

Wij kunnen ons er wel wat bij voorstellen. Je wilt ontzettend graag je eerste stappen zetten op de arbeidsmarkt, maar je vindt een studie van 3 of 4 jaar te lang. Onze verkorte HBO (Associate Degree) is in het leven geroepen voor ongeduldige aanpakkers zoals jij. Door je voor deze studie in te schrijven kan jij al in twee jaar een hbo-diploma halen en aan de slag gaan als professional. Mocht je toch na het afronden van deze studie erachter komen dat je door wilt studeren, dan kun je aansluitend je hbo-bachelor afronden.

WELKE RICHTING PAST BIJ MIJ?

Het kiezen van een nieuwe opleiding is altijd spannend. Toch vinden wij het belangrijk dat jij de juiste keuze maakt voor een studie die compleet aansluit bij jouw carrière doelen. Daarom bieden wij de praktisch gerichte Associate Degree aan met twee richtingen: Small Business ( Ondernemen) en Business ( Management). Aan de hand van je project en je stages kun je een eigen richting geven aan je studie: van bijv. e-commerce, werving & selectie, duurzaamheid tot de automotive industrie.

WAT GA IK LEREN?

Op EuroCollege zweren wij bij Learning By Doing. Dit houdt in dat wij inspirerende theorie combineren met veel en uitdagende praktijk. Tijdens je studie werk je samen met ambitieuze en gemotiveerde studenten aan real-life projecten met echte deadlines en budgetten. Naast algemene vakken zoals management, finance, marketing en communicatie, ligt bij ons ook de focus op wat het ondernemerschap inhoudt. We staan stil bij succes en hoe je succesvol wordt. Je leert hoe het bedrijfsleven werkt. Hoe je op de beste manier je eigen bedrijf kan starten en welke manier van leiding geven bij jou past.

STAGES

Daarnaast loop je tijdens je studie drie keer stage: 1) de werkoriëntatie, 2) zomerstage en 3) een eindstage. Als je dat wil kun je de wereld rond van Dubai, Bali, Curaçao of in het vertrouwde Nederland blijven. Hier ontdek je pas echt hoe je de geleerde theorie kan toepassen in de praktijk! Uiteraard bijt jij je in het 2e jaar vast in een real life project.

WAAROM EUROCOLLEGE?

Motivatie, wilskracht en focus vormen de weg naar succes. Daarom pakken wij het op school anders aan. Op EuroCollege doe je niet alleen kennis op; je leert ook veel over jezelf in de echte praktijk. Wij werken aan je mentaliteit door middel van coaching, stages, duidelijke regels en structuur. Onze klassen zijn klein waardoor wij jou persoonlijke begeleiding kunnen bieden die aansluit op jouw doelstellingen. Onze opleidingen zijn uitdagend waardoor je aan leert pakken en inzet moet tonen. Je krijgt de kans om binnen een korte tijd snel te groeien, jezelf te bewijzen en je grenzen te verleggen. No Pain, No Gain, zeggen wij.

Wil je meer weten over deze verkorte HBO (Associate Degree)? Kijk dan snel op onze website voor meer informatie en de toelatingseisen. Wil je meemaken wat het studeren aan EuroCollege eigenlijk inhoudt? Ontdek het zelf tijdens onze open dagen. Maak kennis met de docenten, bekijk de opleidingslocatie en stel al je vragen aan onze studenten. Er is geen betere manier om de sfeer van EuroCollege te proeven!