Normal_afbeelding_2024-06-10_120201880

Je hebt uitgekeken naar het moment om verder te studeren en de middelbare school achter je te laten. Je had grootse plannen en dromen voor de toekomst. Helaas hoorde je bij de uitslag het onheilspellende woord: GEZAKT. Je wereld lijkt in te storten. Maar bij EuroCollege geloven we dat dit niet het einde van jouw academische reis hoeft te zijn.

De EuroCollege-aanpak: Snel terug op koers

EuroCollege HBO & MBO is dé nummer 1 school in Nederland voor persoonlijke ontwikkeling. Wij weten precies hoe we jonge mensen moeten motiveren, discipline kunnen bijbrengen en hen doelgericht kunnen laten werken aan hun succes. Als je bent gezakt en je bent gemotiveerd om door te gaan, dan tillen wij jou via onze unieke aanpak omhoog. Zo kun je alsnog op HBO- of MBO-niveau studeren.

1 of 2 vakken niet gehaald? Toch starten met HBO of MBO

Het is natuurlijk jammer als je net niet geslaagd bent, maar het is niet nodig om een heel schooljaar over te doen voor slechts één of twee vakken. EuroCollege biedt een oplossing waarbij je aan het eind van de zomer alsnog kunt starten met je HBO of MBO studie. Je kunt tegelijk beginnen met je HBO of MBO studie, terwijl je de openstaande vakken afrondt. Onze aanpak heeft al opmerkelijke resultaten opgeleverd.

Waarom kiezen voor EuroCollege?

  1. Versnelde programma's: Begin direct na de zomer met je studie.
  2. Persoonlijke begeleiding: Wij helpen je stap voor stap om je doelen te bereiken.
  3. Motiverende omgeving: Leer en studeer samen met gelijkgestemde studenten.
  4. Succesvolle aanpak: Onze methodiek zorgt voor uitstekende studieresultaten.

Neem nu contact op: mail of bel

Wil je meer weten over de mogelijkheden om toch je studie te starten na gezakt te zijn? Plan dan een gesprek met ons. Stuur een mail naar info@eurocollege.nl of bel 010 – 478 01 29. Laat je droom niet in duigen vallen – met EuroCollege kun je alsnog je doelen bereiken!

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat als ik meer dan 2 vakken niet heb gehaald?
Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek. We kijken naar jouw specifieke situatie en zoeken naar een passende oplossing.

Kan ik mijn middelbare school vakken combineren met een HBO of MBO studie?
Ja, bij EuroCollege bieden we de mogelijkheid om deze trajecten te combineren, zodat je geen jaar verliest.

Hoe meld ik mij aan?
Stuur een e-mail naar info@eurocollege.nl of bel 010 – 478 01 29 voor meer informatie en aanmelding.

Bij EuroCollege ben je aan het juiste adres om je toekomst weer in eigen handen te nemen, zelfs als je bent gezakt. Wacht niet langer en zet de eerste stap naar succes!

Deze mogelijkheid is afhankelijk van de specifieke situatie en onder voorbehoud van toelating.