Logo_logo_download__2_

Vakblad Vroeg is hét blad voor professionals die zich richten op de zorg voor kinderen tussen de 0 en 7 jaar oud en hun ouders. Vroeg staat vol interessante artikelen over signalering en vroeghulp bij kinderen met ontwikkelingsstoornissen.

Vakblad Vroeg richt zich op alle professionals die werken met kinderen tussen de 0 en 7 jaar die een ontwikkelingsstoornis hebben of een handicap op motorisch, visueel of auditief gebied. Het blad erkent het belang van vroegtijdige onderkenning en integrale vroeghulp voor deze kinderen en informeert haar lezers over de laatste inzichten via achtergrondartikelen en interviews. Ook de redactie van de Nationale Onderwijsgids maakt met enige regelmaat gebruik van de informatie uit het vakblad.

Vroeg is voor haar bestaansrecht volledig afhankelijk van abonnees en doet veel voor hen terug. Zo krijgt u als abonnee regelmatig korting op verschillende congressen en boeken en heeft u toegang tot het uitgebreide online-archief. Daarnaast ontvangt u vier keer per jaar Vakblad Vroeg op uw mat.

Benieuwd? Vakblad Vroeg kost slechts €25,- per jaar, incl. btw. Meld je hier aan.

(Dit is een advertorial)