Normal_samenwerkingsorganisatie-beroepsonderwijs-bedrijfsleven__sbb_-_logo_

Stagebemiddelaar Mix de Match en vakantieparkenketen Droomparken hebben een overeenkomst getekend met de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Samen gaan ze nu aan de slag met de begeleiding van studenten op de locaties van Droomparken. Dit meldt SBB.

Binnen de SBB werkt het mbo samen met het bedrijfsleven. Het is nu voor het eerst dat partijen uit de recreatiebranche een samenwerkingsovereenkomst hebben ondertekend met de SBB. Met de driejarige overeenkomst zetten ze in op het plaatsen van honderd tot honderdvijftig studenten per jaar voor een stage bij een van de Droomparken. Het gaat hierbij onder andere om leerlingen van studierichtingen als Leisure & Hospitality, Travel & Hospitality en Facility Management.
 
Kliff van Baak (Droomparken): "Door deze samenwerking waarborgen we niet alleen een kwalitatieve begeleiding van het praktijkleren, maar halen we bovendien jonge enthousiaste studenten in huis die ons bedrijf verrijken met de nieuwste inzichten op het gebied van hospitality en activiteiten voor onze gasten. Een win-winsituatie."
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids