Normal_kinderopvang_jongen_verf_handen_met_verf

Smallsteps Kinderopvang is door het Nationale Business Succes Award Instituut (NSBA) uitgeroepen tot Best Presterende Werkgever 2016 in de Pedagogische Kinderopvangbranche. Het heeft zich volgens de nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf met een zeer sterke positionering. Dit meldt NSBA.

Als werkgever onderscheidt Smallsteps zich volgens de commissie vooral door het gerichte aannamebeleid en de verantwoordelijkheid die het zijn medewerkers geeft. Dit resulteert onder meer in een zeer laag personeelsverloop en ziekteverzuim. “Smallsteps is in alle opzichten een outperformer die zich realiseert dat mensen het daadwerkelijke kapitaal van de onderneming vertegenwoordigen”, aldus de jury. “Met overtuiging de Best Presterende Werkgever in deze branche. Bovendien met een CEO die in de race is voor Beste Vrouwelijke CEO 2016.” De jury ziet in Smallsteps een vooruitstrevende organisatie. “Innovatie is hier het sleutelwoord, want men is continu bezig zijn diensten te verbeteren en af te stemmen op de wensen van de klant.”

Smallsteps is een van de grootste aanbieders van kinderopvang in Nederland, met ruim 250 locatie door heel Nederland en ruim 2.500 medewerkers. Het is opgericht in 2014, als doorstart van het failliet gegane bedrijf Estro Kinderopvang, dat al sinds 1993 bestond.

Het NBSA organiseert sinds 2011 onder meer de grootste ondernemersprijs van Nederland, met een hoofdprijs van 100.000 euro. Werkgevers zijn voor editie 2016 door de onderzoekscommissie van het NBSA genomineerd voor de categorie Beste Werkgever 2016 in hun specifieke branche. Aan deze categorie is voor de winnaar een geldprijs van 10.000 euro verbonden.

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids