Logo_logo_bw-logo-basis_2015

Wasko Kinderopvang heeft in de verkiezing Beste Werkgevers 2015 de prijs voor Grootste Stijger in ontvangst mogen nemen. Ieder jaar voert onderzoeksbureau Effectory bij meer dan 200.000 medewerkers tevredenheidsonderzoeken uit. Wasko Kinderopvang was één van de genomineerden voor Beste Werkgevers 2015 in de categorie van bedrijven met minder dan 1000 medewerkers. Dat meldt Brancheorganisatie Kinderopvang.

Dit jaar heeft Wasko een score van een 7,3 gescoord; een punt hoger dan de Beste Werkgevers Score in 2014. Volgens directeur Mieke van der Linden is de prijs vooral een enorme opsteker voor alle medewerkers bij Wasko. “Zij zijn het die de prijs verdienen, want de medewerkers hebben na de reorganisatie van 2013 een enorme veerkracht en veel positieve energie laten zien. De schouders eronder en met elkaar werken aan de toekomst. Met de blik naar buiten worden goeie plannen gemaakt en uitgevoerd.” De nieuwe aanpak van de kinderopvang heeft al tot diverse nieuwe activiteiten geleid. Zo zijn er Sport BSO's, een uitbreiding van het peuterspeelzaalwerk, samenwerking met Bibliotheek Aanzet en kinderyoga en massage.

Het Beste Werkgeversonderzoek is dit jaar voor de vijftiende keer uitgevoerd, met als doel om goed werkgeverschap een podium te geven. Aan het onderzoek namen 347 organisaties deel en in totaal beoordeelden 201.029 medewerkers hun werkgever. De positie op de ranglijst is gebaseerd op het oordeel van de eigen medewerkers. 

© Nationale Onderwijsgids