Logo_roc_van_twente

Op dinsdag 11 februari en woensdag 12 februari tussen 16.00 en 20.00 uur is de jaarlijkse Twentse vakantiebeurs op ROC-locatie Wierdensestraat in Almelo. Een vakantiebeurs tijdens deze koude wintermaanden biedt een ideale gelegenheid om vakantieplannen te maken voor aanstaande zomer.

Bent u nog op zoek of heeft u nog vragen over een vakantiebestemming? Breng dan zeker een bezoek aan deze vakantiebeurs en laat u inspireren en informeren. Op 11 februari om 19.00 uur is er een presentatie van Live to Travel. Live To Travel is een reisorganisatie gespecialiseerd in rondreizen naar Afrika. Op 12 februari is er om 17.00 uur een presentatie van touroperator Alltours. Alltours is gespecialiseerd in pakketreizen en vluchten vanuit Duitsland naar een bestemming op ca. 5 uur vliegen. Aanmelden voor de presentaties graag via ramon@face2facetravel.nl. Het is mogelijk om meteen een reis te boeken bij de stand van vakkundig reisadviseur Face2Face Travel. De toegang is gratis. Adres: ROC van Twente, Wierdensestraat 65 (bij NS station). 

De organisatie ligt in handen van vier derdejaarsstudenten. Zij zijn verantwoordelijk voor alle faciliteiten, de inrichting, publiciteit en de aansturing van hun medestudenten. Het Atrium van de ROC-locatie wordt deze dagen geheel ingericht en omgetoverd tot een kleurrijke vakantiebeurs. De eerstejaarsstudenten richten ongeveer 20 stands in en zorgen voor een passende aankleding. Zij geven uitleg over de diverse bestemmingen, culturen en bezienswaardigheden op de diverse vakantiebestemmingen.