Logo_logo_logo_nro

Woensdag 31 oktober vindt de vierde editie van het NRO-congres 'Samen op Koers' plaats. Dit jaar is het thema 'Met onderzoek onderwijs vernieuwen. Hoe kan onderzoek (nog meer) van waarde zijn voor het onderwijs? Welke vormen van samenwerking zijn er tussen onderzoek en de praktijk, en hoe dragen die bij aan de kwaliteit van het onderwijs? Dit meldt het NRO.

Met ruim dertig workshops voor po, vo, (v)so en mbo is er een ruime keuze aan onderwerpen. Ook worden de NRO-verbindingsprijzen uitgereikt.

Jelmer Evers verzorgt de keynote lezing. Evers is docent geschiedenis, schrijver, learning expert en innovator. Hij maakt gebruik van leerstrategieën als MOOCs, spel-gerelateerd leren en Gamification. Jelmer wil de maatschappij meer bewust maken van de cruciale veranderingen in leermethodes en het onderwijs. Op het NRO-congres spreekt hij over onderwijsvernieuwing.

Het congres vindt plaats op woensdag 31 oktober in de Jaarbeurs Utrecht. Tickets kosten 75,- euro per persoon (studenten 25,-). Meer informatie over het programma en bestellen van tickets op www.nro-congres.nl.

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids