Logo_nro_congresbeeld_800x418

Wil jij met kennis uit onderzoek de kwaliteit van het Nederlandse onderwijs versterken? Laat je inspireren op het NRO-congres op woensdag 8 november in de Jaarbeurs Utrecht. Het is vanaf nu mogelijk om je aan te melden. Dat meldt de NRO.

Op het NRO-congres staan actuele vraagstukken uit jouw praktijk centraal. Wil jij bijvoorbeeld meer leren over het vormgeven van effectief onderwijs? Kom je voor inzichten uit onderzoek over werkplekleren of de inzet van technologie? Of wil je meer weten over gelijke kansen en toegankelijk onderwijs? Gedurende de dag kun je je in één of meerdere thema’s verdiepen en sessies volgen die allemaal zijn onderbouwd met onderwijsonderzoek. De presentaties worden gegeven door onderzoekers, beleidsmakers en professionals uit de onderwijspraktijk.

Professionals 

We verwelkomen professionals uit alle onderwijssectoren die direct of indirect betrokken zijn bij onderwijspraktijk, -beleid en -onderzoek. Van docenten en schoolleiders tot lerarenopleiders en beleidsmakers, voor iedereen met interesse in evidence-informed werken is er aansprekend aanbod. Het congres biedt daarnaast volop gelegenheid om jouw kennis en ervaring te delen met anderen die – net als jij – het onderwijs willen versterken met kennis uit onderzoek. Met welke inzichten vervolg jij na het congres jouw weg?

NRO-congres 

Het NRO-congres ‘Wegwijs met onderwijs en onderzoek’ vindt plaats op woensdag 8 november van 9.30 – 18.00 uur in het Beatrixgebouw, Jaarbeurs Utrecht. De kosten voor deelname bedragen 69 euro inclusief btw. Ga voor meer informatie naar de website van het NRO-congres en volg het NRO via de sociale kanalen en de nieuwsbrief voor updates over de programmering.

Door: Nationale Onderwijsgids