Workshops Waarborgfonds - Op weg naar een uurprijs voor 2021

Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang organiseert ook in 2020 weer de workshops 'Op weg naar een uurprijs voor 2021'. In deze workshop leren kinderopvangondernemers middels een eenvoudig plan van aanpak een begroting op te stellen om zo de uurprijs te bepalen. Dit meldt het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Bepaalt u de uurprijs aan de hand van een psychologische grens of kijkt u vooral naar wat de concurrent doet? Volgt u standaard het landelijk advies rondom de prijsverhoging of verhoogt u de prijs maar minimaal om geen klanten te verliezen? Is de uurprijs voor dit jaar achteraf te laag gebleken? Het is essentieel om de uurprijs vast te stellen aan de hand van een begroting voor uw eigen organisatie. 

Tijdens deze workshops wordt rekening gehouden met de veiligheidsrichtlijnen omtrent corona. Als gevolg hiervan wordt met kleine groepen deelnemers gewerkt. De gekozen locaties zijn hier vanzelfsprekend op ingericht zodat zonder problemen de 1,5 meter regel kan worden toegepast.
 
 
Door: Nationale Onderwijsgids