Normal_klas__klaslokaal__kinderen__po__basisonderwijs

Op woensdagmiddag 8 juni wordt in navolging van Teach Like a Champion het vervolg op deze onderwijsbestseller gelanceerd; Teach Like a Champion 2.0. Niemand minder dan de Amerikaanse auteur, Doug Lemov, verzorgt de inleiding om leraren in Nederland te inspireren. De lancering vinft plaats tijdens de gelijknamige conferentie in het Isala Theater in Capelle a/d IJssel. Dit meldt CED Groep.

Van vakmanschap naar kunstenaarschap, dat is volgens Lemov de route die leraren afleggen als ze werk maken van de technieken die in Teach Like a Champion 2.0 gepresenteerd worden. Na het verschijnen van Teach Like a Champion is de auteur doorgegaan met zijn observatie van leraren die de technieken uit zijn eerste boek toepassen. In de vernieuwde versie van het boek komt een aantal nieuwe technieken aan bod en worden veel van de bestaande verfijnd en in een ruimere context geplaatst.

De conferentie op 8 juni is in de eerste plaats gericht op docenten in het basisonderwijs en voortgezet onderwijs. Naast een presentatie door auteur Doug Lemov zal Frank Teunissen ervaringen met de Nederlandse praktijk bespreken. Meer informatie over het boek en de conferentie vindt u op www.teachnederland.nl of download hier de uitnodiging.

© Nationale Onderwijsgids