Logo_ced_groep__logo

Waar een skill is, is een weg… Skillis heeft de 21e eeuwse vaardigheden teruggebracht tot vier essentiële kernvaardigheden: denkkracht, perspectief nemen, zelfregulering en samenwerken.

Skillis: toekomstgericht onderwijs in de klas
Met de schoolbrede aanpak Skillis ontwikkelen leerlingen zich tot zelfverantwoordelijke personen. Mensen die over vaardigheden beschikken om mee te kunnen bewegen in de snel veranderende samenleving. Skillis heeft het complexe vraagstuk m.b.t. toekomstgericht leren en 21e eeuwse vaardigheden teruggebracht tot vier kernvaardigheden: denkkracht, perspectief nemen, zelfregulering en samenwerken. Met deze vier vaardigheden bereidt een schoolteam leerlingen van groep 1 t/m 8 beter voor op de toekomst. Waar een skill is, is een weg!

Omschrijving
Dit Startboek voor groep 5 t/m 8, geeft een duidelijk overzicht van kernvaardigheden en doelen. In dit Startboek staan praktische activiteiten, die direct uit te voeren zijn in de dagelijkse praktijk. Verder biedt het boek veel werkvormen om aan de leerlingdoelen te werken. Deze werkvormen zijn gekoppeld aan leerkrachtvaardigheden,in het boek benoemd als 'Gouden regels'. Ook deze 'Gouden regels' zijn voor alle kernvaardigheden concreet uitgewerkt. Heel praktisch, je kunt er direct mee aan de slag, ongeacht welke methodes gebruikt worden. Bekijk hier een gratis preview. 

(Dit is een advertorial)