Logo_ced_groep__logo

Tijdens een workshop op de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) over Teach kwamen studenten meer te weten over de Teach-technieken 'Honderd procent', 'Radar', 'Laat maar zien' en 'De Afzwaaier'. De workshop van de CED-Groep was gericht op het gebruik van de technieken in de stagepraktijk. Daarnaast verkenden de studenten de inpassingsmogelijkheden van Teach Like a Champion binnen minor Educational Designer. Daarbij wil de CHE studenten leren om educatief materiaal te ontwerpen waarbij kennis, houding en vaardigheden worden gecombineerd. Juist voor de (21e eeuwse) vaardigheden geeft Teach veel praktische ondersteuning.

Guido van Ballegooijen, opleiding leraar basisonderwijs en docent aardrijkskunde & geschiedenis over het gastcollege: “Het gastcollege van Robert Jacobs is door onze studenten zeer goed ontvangen. Studenten gaven aan erg blij te zijn met praktische tips die ze direct in de praktijk konden uitvoeren. Ook bood het college aanknopingspunten voor het beroepsproduct wat de studenten aan het ontwerpen zijn. Onderwijs wat aansluit bij de eisen van de toekomst, waar de rol van de leerkracht cruciaal is. Juist het versterken van die didactische vaardigheden van de leerkracht vonden de studenten erg geslaagd!”

Wit u op uw Pabo of lerarenopleiding aan de slag met de Teach-technieken? Of een gastcollege laten verzorgen? Neem dan contact op met Robert Jacobs (r.jacobs@cedgroep.nl.)
http://teachnederland.nl/nieuws/studenten-christelijke-hogeschool-ede-aan-slag-teach/ 

(Dit is een advertorial van de CED-Groep)