Logo_logo-stoof

Michel Mol van Detamo Flex Force is de winnaar geworden van de Leerwerkprijs 2017. Hij heeft de prijs van 2.500 euro, een wisseltrofee en een persoonlijk opleidingsbudget gekregen voor zijn passie en bevlogenheid voor de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten. De 2.500 euro moet besteed worden aan een pilot of project voor duurzame inzetbaarheid voor een of meerdere uitzendkrachten. Dit meldt STOOF.

Michel viel de jury op vanwege zijn enorme persoonlijke bevlogenheid voor zijn missie: het tekort aan arbeidskrachten in de techniek is op te lossen door meer vrouwen hiervoor te interesseren. En wat blijkt: vrouwen zijn heel succesvol omdat ze een betere dienstverlening bieden. Michel ziet dat hij om duurzaam succesvol te zijn in zijn missie moet samenwerken en dat doet hij overtuigend en met plezier.
 
Naast Michel Mol waren er nog twee genomineerden: Natascha van der Laan van Randstad en Sander van Straten van Technicum. Alle drie de personen verdienen een vermelding. Het was werkelijk een nek-aan-nek race, waarbij de Vakschool van Randstad geroemd werd als voorbeeld voor de branche. De vakjury bestaande uit; Directeur beleid van SBB de heer Veneboer, Secretaris Commissie Beroepsonderwijs van VNO/NCW MKB Nederland mevrouw van Erp, Directeur van de NRTO mevrouw van ‘t Klooster,  Directeur MBO van het Ministerie van OCW mevrouw Vossenaar, Directeur MBO-Raad de heer Oomens en de Erevoorzitter van STOOF de heer Nuyten, hebben afgelopen vrijdag de winnaar gekozen.
 
Stichting Opleiding & Ontwikkeling Flexbranche (STOOF) is het scholingsfonds voor de uitzendbranche. STOOF stimuleert, initieert en financiert met name leerwerktrajecten op mbo-niveau .STOOF hecht grote waarde aan de kwaliteit van opleiden, daarom kent STOOF tweejaarlijks de Leerwerkprijs toe aan de best opleidende flexorganisatie.
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids