Logo_auris

Heidi de Bruijn vertrekt als lid Raad van Bestuur van de Koninklijke Auris Groep. De Bruijn is twee jaar werkzaam geweest bij Auris. Dit meldt Koninklijke Auris Groep.

Na twee jaar gewerkt te hebben bij Auris kiest Heidi de Bruijn ervoor om de overstap naar de ouderenzorg te maken in het oosten van het land. Zij wordt per 1 juni 2016 lid Raad van Bestuur bij Carintreggeland. Met de onlangs nieuw aangetrokken voorzitter van de Raad van Bestuur Jeroen Kleinjan gaat ze Carintreggeland verder ontwikkelen naar een duurzame klantgerichte zorgorganisatie waarbij de leefwereld van de klant centraal staat.
 
De Raad van Toezicht en de voorzitter Raad van Bestuur van Auris waarderen de inzet en de bijdrage die Heidi heeft geleverd aan Auris en wensen haar veel succes in haar nieuwe baan. Over de invulling van de Raad van Bestuur van Auris zijn de Raad van Toezicht en de voorzitter Raad van Bestuur in gesprek.
 
Auris is de professionele partner van mensen die ondersteuning nodig hebben bij horen, spreken of taal. Auris bestaat uit vijftien scholen voor speciaal onderwijs, vier scholen voor speciaal voortgezet onderwijs, ambulante diensten, drie audiologische centra en een aantal zorglocaties. 
 
© Nationale Onderwijsgids