Normal_docent__leerkracht__leraar__schoolbord

De Onderwijscoöperatie wordt opgeheven, maar het Leraren Ontwikkel Fonds (LOF) gaat door. Op vrijdag 5 oktober vindt het LOF-festival (voor pionierende leraren) plaats bij ROC Midden Nederland in Amersfoort. Het pionierschap van leraren wordt op deze dag gevierd in een soort Meet Up XL. Dit meldt de Onderwijscoöperatie.

Op het LOF-festival laten onderzoekers zien wat 10 jaar LOF, de pionierende leraar, de school en het onderwijs heeft opgeleverd. Ook worden er workshops gegeven. Huidige LOF-deelnemers zijn uitgenodigd met hun coaches, evenals pionierende leraren van de afgelopen jaren en juryleden. Ook leraren die in de toekomst willen pionieren zijn van harte welkom.
 
De Onderwijscoöperatie is nog op zoek naar pionierende leraren (LOF’ers), of leraren met pioniersbloed, die een presentatie of workshop willen verzorgen of die een gesprekstafel kunnen leiden. 
 
Het LOF-festival vindt plaats op vrijdag 5 oktober bij ROC Midden Nederland in Amersfoort. Meer informatie over het precieze programma volgt later.
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids