Normal_geld__pennen__contract__afspraak

Leerkrachten in het primair onderwijs, speciaal onderwijs en voortgezet onderwijs kunnen in dit nieuwe schooljaar weer een zogeheten LOF-subsidie aanvragen. Het LerarenOntwikkelFonds stelt deze subsidie beschikbaar voor docenten die een goed idee hebben om het onderwijs te verbeteren. Dat meldt het LerarenOntwikkelFonds. 

Het LOF geeft subsidie en begeleiding aan initiatieven van, voor en door leraren die bijdragen aan de ontwikkeling van het onderwijs door leraren, de professionalisering van leraren en het versterken van de beroepsgroep leraren. Docenten die een aanvraag doen maken meer kans op een subsidie wanneer het beoogde idee effect heeft op de langere termijn. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om het bereiken van leerlingen.

Docenten die een vernieuwend idee hebben en willeb deelnemen aan een groeiend netwerk van vernieuwende leraren van het LerarenOntwikkelFonds, kunnen zich sinds vorige week inschrijven. Informatie over de aanmelding en tips voor een grotere kans van slagen zijn te vinden op de website van LOF.

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids