Soundos El Ahmadi is na deelname Slimste Mens razend populair in België

Soundos El Ahmadi is bij de Vlamingen mateloos populair na haar optreden in de Belgische versie van De Slimste Mens. Haar Belgische tournee van de voorstelling Comeback Kid was afgelopen week in drie dagen uitverkocht. Maar ook de 7000 extra kaarten die maandagochtend in de verkoop gingen, waren binnen tien minuten allemaal weg. Dat meldt haar impresariaat De Mannen.

Vlaanderen leerde Soundos kennen tijdens De Slimste Mens ter Wereld. De komiek nam daar geen blad voor de mond nam en diende zowel presentator Erik Van Looy als de jury regelmatig van scherpe repliek. Soundos behoorde dit seizoen tot de acht beste spelers. Soundos was vorig jaar ook al te zien in de Prime Video-serie LOL: Last One Laughing Nederland, waaraan ook Belgische comedians meededen.

Comeback Kid 

Met Comeback Kid doet Soundos alle Vlaamse provincies aan. De tournee loopt in februari, maart en april. De kans is groot dit er binnenkort extra shows worden bijgeboekt, meldt De Mannen.

Netflix Special

In Nederland was Soundos de afgelopen jaren te zien in programma's als Comedy Central Roast, Wie is de Mol? en Expeditie Robinson. Daarnaast is ze ook de eerste Nederlandse vrouwelijke comedian met een eigen Netflix Special.

Door: ANP