Onderwijsinspectie vraagt feedback te geven op nieuwe website met inspectierapporten onderwijs

De Onderwijsinspectie heeft een nieuwe site Toezichtresultaten (voorheen ZoekScholen) waar alle inspectieresultaten, zoals rapporten en oordelen van scholen, besturen en instellingen op staan. Het is een eerste versie, ook wel de bètaversie genoemd, die nog in doorontwikkeling is en draait voorlopig naast de huidige ZoekScholen site. Dit meldt de Inspectie van het Onderwijs.

Door veranderingen in het toezicht waren aanpassingen aan de huidige ZoekScholen site nodig. Vanwege diverse technische redenen is er toen voor gekozen om een compleet nieuwe site te bouwen.
 

Test mee

De Inspectie is benieuwd naar uw ervaringen met de nieuwe Toezichtresultatensite. Via de ‘feedback-button’ op de website kunt u het ontwikkelteam laten weten wat u vindt van het uiterlijk en gebruiksvriendelijkheid of waar u tegenaan loopt.
 

Wat is er veranderd?

Bekijk het volledige overzicht voor nadere uitleg over de veranderingen ten opzichte van de huidige site ZoekScholen en de onderdelen die binnenkort toegevoegd worden. In de komende periode wordt de bètaversie van de Toezichtresultatensite doorontwikkeld tot volwaardige vervanging van de huidige ZoekScholen website eind september 2020.
 
Door: Nationale Onderwijsgids