Logo_download

Kinderopvang Humanitas is uitgeroepen tot de Beste Werkgever van 2018-2019 in de zorgsector, samen met vijf andere organisaties. Dat heeft Effectory bekend gemaakt op basis van haar jaarlijkse Beste Werkgevers onderzoek. Dit meldt Effectory.

In het Beste Werkgeversonderzoek beoordeelden bijna 450.000 medewerkers hun werkgever. De best scorende organisaties zijn het afgelopen jaar beloond met het ‘Beste Werkgevers Keurmerk’: Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. Eerlijk, gratis en alleen te verdienen door een goede beoordeling van je eigen mensen. De winnaars per branche mogen zich nu een jaar lang ‘Beste Werkgever 2018-2019’ noemen. In de zorgsector is Kinderopvang Humanitas de enige organisatie in de kinderopvang die bovengemiddeld scoorde. 
 
Alle branchewinnaars zijn uitgenodigd voor het Beste Werkgeversdiner op donderdag 7 maart. Tijdens dit diner maakt Effectory bekend wie van de branchewinnaars de hoogste score heeft gekregen en dus de Beste Werkgever van Nederland is.
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids