Logo_beste_werkgever_award_2016_logo

Dit jaar scoren dertien onderwijsinstellingen boven het branchegemiddelde van een 7,0 in de branche onderwijs. Hiervan maakt de top drie kans op een award. Tijdens het Beste Werkgevers Event op 4 oktober maken Effectory en Intermediair de winnaar bekend. Dit meldt Effectory.

Dit jaar hebben Effectory en Intermediair voor de zestiende keer het Beste Werkgeversonderzoek uitgevoerd, om een objectief oordeel te vellen over werkgeverschap in Nederland. Aan het onderzoek deden 318 organisaties mee. De eindklassering van de organisaties is gebaseerd op het oordeel van hun eigen medewerkers. In de categorie onderwijs scoren de volgende onderwijsinstellingen boven het branchegemiddelde (in alfabetische volgorde). Daarvan behoren het Hout- Meubilieringscollege, het Koning Willem I College en Nimeto Utrecht tot de beste drie.

Aeres Groep
Alfa-college
Cibap vakschool voor verbeelding
Graafschap College
Helicon Opleidingen
Hout- en Meubileringscollege
Koning Willem I College
Leeuwenborgh
Nimeto Utrecht
Nordwin College
ROC Kop van Noord-Holland
ROC Ter AA
Saxion

Op 4 oktober worden de winnaars van de Beste Werkgevers Awards 2016 feestelijk bekendgemaakt in Theater Amsterdam aan het IJ. Naast de branchewinnaars, zoals de beste onderwijsinstelling, komen ook de hoogst scorende profit- en non-profitorganisaties in het zonnetje te staan. In 2015 bezochten meer dan 400 belangstellenden het event, om kennis te vergaren én te delen, inspiratie op te doen en te netwerken. Ook dit jaar zijn geïnteresseerden van harte uitgenodigd; aanmelden is gratis. Meer informatie via www.beste-werkgevers.nl.

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids