Logo_chapeau

In het nieuwe jaar kunnen kinderen in het Gelderse dorp Tricht gewoon naar hun vertrouwde kinderdagverblijf voor opvang. In oktober meldde kinderopvangorganisatie Rivierenland dat het per 1 januari 2015 alle drie de vestigingen in de gemeente Geldermalsen zou sluiten. Ook de locatie in Tricht. Chapeau Kinderwerk wil op de kinderdagverblijf De Kikker kinderopvang op maat gaan aanbieden. Dit meldt Nieuwsblad Geldermalsen.

Half oktober maakte Kinderopvang Rivierenland bekend dat het opnieuw moet reorganiseren doordat de vraag naar opvang blijft dalen. Naast kinderopvang De Kikker in Tricht worden ook het Lieveheerstbeestje in Beesd en voorschoolse opvang Balije in Tiel afgestoten, Het gastouderbureau wordt eveneens gesloten en per 1 maart stopt Rivierenland met tussenschoolse opvang op scholen.

De dagopvang op De Kikker in Tricht zal nu worden voortgezet door Chapeau Kinderwerk. Chapeau werkt met contracten op maat. Dat betekent dat ouders in een contract de uren afspreken die zij per dag willen afnemen.

© Nationale Onderwijsgids