Naamswijzigingen economische opleidingen Hanzehogeschool

Verschillende economische opleidingen van de Hanzehogeschool Groningen krijgen een andere naam of worden samengevoegd. In een aantal gevallen wordt het curriculum gewijzigd. De aanleiding hiervoor is een landelijke conversie van opleidingen in het economische domein. Dit meldt de Hanzehogeschool Groningen.

Per 1 september 2018 vinden de volgende (naams)wijzigingen plaats:
De nieuwe naam van de opleiding Bedrijfskunde MER wordt Bedrijfskunde. De nieuwe naam van de opleiding Bedrijfseconomie wordt Finance & Control. De opleidingen Financial Services Management en Fiscaal Recht en Economie worden samengevoegd tot Finance Tax and Advice. De opleidingen International Business and Languages en International Business and Management Studies worden samengevoegd tot International Business en nieuwe naam van de opleiding Small Business & Retail Management wordt Ondernemerschap & Retail Management.

Soms veranderen door de curriculumwijzigingen ook de toelatingseisen, kijk daarvoor bij de verschillende opleidingen op www.hanze.nl op de pagina's 'toelatingseisen' en voor het mbo op www.toelatingstoetsen.nl.

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids