Normal_taal__alfabet__letters

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober vindt de achtste editie van het DRONGO talenfestival plaats, op de Radboud Universiteit in Nijmegen. Met duizenden bezoekers en een informatieve interactieve beurs met tientallen exposanten is het DRONGO talenfestival hét talenfestival van Nederland en Vlaanderen. Dit meldt DRONGO talenfestival.

Het gaat op DRONGO talenfestival 2019 niet alleen om wat taal is, maar vooral ook om wat taal doet. Als middel voor verbinding, fantasie en communicatie, maar ook als bron van onbegrip, ontwikkeling en plezier. Het thema van de 8e editie van het DRONGO talenfestival is dan ook 'de impact van taal'.
 
Het DRONGO talenfestival biedt een platform aan de brede taalsector. Voor organisaties en medewerkers in de voor- en vroegschoolse educatie (vve), primair en secundair onderwijs, tot studenten en wetenschappelijke onderzoekers aan universiteiten. Maar ook voor tolken, vertalers, expats, tweetalige gezinnen, bedrijven uit de taalindustrie die middelen ontwikkelen voor bijvoorbeeld international business, taalscholen, nieuwkomers en taalmaatjes. En voor mensen die geïnteresseerd zijn in taal en cultuur.
 

Programma

Benieuwd naar het uitgebreide programma? Klik hier voor een overzicht. Ook kun je je via de website gratis registeren als bezoeker. Nieuw dit jaar is het Vriend van DRONGO ticket. Daarmee heb je toegang tot een exclusieve meet & greet met een spreker naar keuze, ontvang je gratis zijn of haar boek en staat er een smakelijk lunchpakket voor je klaar.
 
Door: Nationale Onderwijsgids