Normal_taal__letters__alfabet

Op 2 en 3 oktober vindt het DRONGO talenfestival plaats. Het thema van dit jaar is ¿Lezen! Via www.drongotalenfestival.nl kunnen geïnteresseerden vanaf 3 september al het programma bekijken en samenstellen. Dit meldt DRONGO Talenfestival.

Het DRONGO talenfestival biedt een platform aan de brede taalsector. Voor organisaties en medewerkers in de voor- en vroegschoolse educatie (vve), primair en secundair onderwijs, tot studenten en wetenschappelijke onderzoekers aan universiteiten. Maar ook voor tolken, vertalers, expats, tweetalige gezinnen, bedrijven uit de taalindustrie die middelen ontwikkelen voor bijvoorbeeld international business, taalscholen, nieuwkomers en taalmaatjes. En voor mensen die geïnteresseerd zijn in taal en cultuur.
 
Het festival heeft dit jaar als thema ¿Lezen! en biedt plaats aan meer dan 50 optredens. Het is dé ontmoetingsplek bij uitstek waar professionals die met taal en lezen bezig zijn elkaar kunnen ontmoeten, informeren en inspireren. Naast een breed en inspirerend programma, biedt het festival ook een ‘exposantenplein’ waar organisaties in een virtuele stand hun producten of diensten kunnen aanbieden aan de bezoekers van het festival.   
 
Door: Nationale Onderwijsgids