Logo_not_2019

Het CvTE staat aankomend jaar voor de derde keer op de NOT, de tweejaarlijkse Nederlandse Onderwijstentoonstelling. Deze is van dinsdag 22 januari tot en met zaterdag 26 januari 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht. Bij de stand van het CvTE kunnen beursbezoekers terecht met vragen over de centrale examens en toetsen in het Nederlandse onderwijs. Bijzondere aandacht is er dit jaar voor de ontwikkeling van de Centrale Eindtoets. Dit meldt CvTE.

Vijf jaar Centrale Eindtoets

De Centrale Eindtoets bestaat dit schooljaar vijf jaar. In die vijf jaar is de Centrale Eindtoets in samenwerking met de onderwijspraktijk steeds verder ontwikkeld. Op de NOT zullen medewerkers van het CvTE vertellen hoe de toets er in 2019 uit zal zien. Zo is de Centrale Eindtoets in 2019 korter, maar met behoud van de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de toetsadviezen die u van de Centrale Eindtoets gewend bent.

Leerlingen met speciale ondersteuningsbehoeften en Staatexamens vo

Elke middag is er in de stand van het CvTE een spreekuur waar u uw vragen over leerlingen met speciale ondersteuningsbehoeften kunt bespreken. In de stand wordt aangegeven hoe laat dit spreekuur plaatsvindt. Heeft u vragen over de staatsexamens in het voortgezet onderwijs of heeft u interesse om examinator te worden bij Staatsexamens vo? Meldt u zich dan bij de stand op donderdag 24 of zaterdag 26 januari. Een medewerker van het staatsexamenteam kan u hier dan alles over vertellen. 

Vragen aan het CvTE op de NOT? Mail alvast uw vraag!

Heeft u een specifieke vraag en wilt u daarover in gesprek met een van de medewerkers van het CvTE? Mail dan uw vraag naar info@cvte.nl en vermeld daarbij op welke dag u de NOT bezoekt, dan zorgen we ervoor dat u op die dag met iemand in gesprek kunt over dat onderwerp.

De stand van het CvTE, met nummer A.060, is te vinden in hal 3, de hal Organisatie & Beleid. Aanmelden voor de NOT is gratis en kan via www.not-online.nl

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids