Normal_header-app-517x2xx-citospecial2018

Op woensdag 4 april organiseert Cito in cursus- en vergadercentrum Domstad Utrecht voor de tweede keer het gratis congres Cito Special. Hét congres voor docenten, begeleiders en teamleiders in het S(B)O en VSO/PrO. Deelnemers horen hier alles over de laatste ontwikkelingen van toetsing in en voor het speciaal onderwijs. Dit meldt Cito.

Cito Special biedt bezoekers een dag vol interessante workshops, presentaties en gebruikersbijeenkomsten. Een dag met vooral praktische handvatten. Met sprekers van de Inspectie van het Onderwijs, het landelijk expertise centrum speciaal onderwijs LECSO, SLO en Cito.
 
Deelnemers kunnen zich voor maximaal vier inhoudelijke onderdelen inschrijven. Daarnaast is er de mogelijkheid voor een persoonlijk adviesgesprek (op inschrijving), en om mee te doen aan de zogenaamde Escape (Class) Room. Ook is er een informatiemarkt waar men vrijblijvend de nieuwste (toets)materialen kan inzien en e-learning programma’s kan uitproberen. Niet in de laatste plaats is het een dag om collega’s te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.
 
Geïnteresseerden voor dit gratis congres over toetsen in het speciaal onderwijs gaan naar citospecial.cito.nl. Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 30 maart. 
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids