Logo_nyink_concentratiescherm_nyink_not2015

Van 27 t/m 31 januari vond de grootste onderwijsbeurs van Nederland (NOT) plaats. Deze geslaagde beurs werd goed bezocht door vele professionals uit het onderwijs. Het concentratiescherm van Nyink was voor veel bezoekers het hoogtepunt van de beurs. 

Nyink is een jonge bedrijf dat is ontstaan als studentenbedrijf op de HAN. Het bedrijf bracht mei vorig jaar een innovatief concentratiescherm op de markt. Dit alternatief op de houten Studdy Budy of kunststoffen Solus is een gat in de markt. Dit concentratiescherm vermindert niet alleen visuele prikkels, maar absorbeert ook veel omgevingslawaai, waardoor de gebruiker minder geluidsprikkels ervaart.

Tijdens de NOT hebben vele bezoekers het geluidsdempende effect van het concentratiescherm ervaren en zich verbaast over het verschil. Er is bij dit concentratiescherm niet alleen rekening gehouden met geluidsdemping, maar ook met gebruikersgemak. Zo weegt het scherm slechts 2,5kg, is het eenvoudig te plaatsen en is het gemaakt van zachte materialen. Kindvriendelijkheid en zelfredzaamheid zijn bij dit concentratiescherm het uitgangspunt.

Duurzaam
Ook duurzame productie is voor Nyink als vooruitstrevend bedrijf erg belangrijk. Zo wordt de vulling van het concentratiescherm gemaakt van oude spijkerbroeken en afvalmateriaal van een lokale kunststof leverancier. Dit geheel wordt gestoffeerd met een sterke en antibacteriële stoffering, dat zorgt voor een lange levensduur.

Actie 5+1 GRATIS
Op de beurs heeft Nyink een actie van 5+1 gratis gepresenteerd. Hierbij krijgt u bij aanschaf van vijf concentratieschermen één exemplaar gratis. Klik hier voor meer informatie over deze actie of om direct te bestellen.

(Dit is een advertorial)