Logo_not_2019

Vandaag opent de NOT 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht. De NOT is de grootste vakbeurs voor het onderwijs in de Benelux voor kinderopvang, primair onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs en vindt dit jaar plaats van 22 tot en met 26 januari. Dit meldt de Jaarbeurs.

Om 9.45 uur zullen minister Slob en André Kuipers, onder leiding van Meester Sander, hun visie geven op het onderwijs vanuit de SPACEBUZZ, een Virtual Reality educatieprogramma. Dagvoorzitter Meester Sander en de rappende Meestervlogger Dylan inspireren met hun eigen ervaringen. Ze laten zien hoe zij leerlingen op een unieke manier stimuleren om goed hun best te doen. 
 

NOT 2019

Het grootste onderwijsevent van Nederland, richt zich op professionals in de kinderopvang, het primair onderwijs, het voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs en vindt plaats van 22 tot en met 26 januari 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht. Ruim 460 exposanten presenteren op de NOT de allernieuwste ontwikkelingen in het onderwijsveld. Daarnaast kent het event een groot aantal extra activiteiten en meer dan vijfhonderd workshops en sessies.  
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids