Normal_voor_eeuwig_rug

Na afloop van de eerste try-out van locatietheatervoorstelling Voor Eeuwig, op woensdag 14 mei, zijn bezoekende studenten welkom bij een meet & greet met makers en spelers. Het stuk van het Noord Nederlands Toneel en de Rijksuniversiteit Groningen wordt gespeeld in de openlucht, tussen de gebouwen van de Zernike Campus Groningen.

Studenten kunnen voor € 10,00 een entreekaart reserveren voor de try-outs op woensdag 14 en donderdag 15 mei. Op woensdag 14 mei hebben zij bovendien met hun studententicket toegang tot de meet & greet met acteurs (o.a. Steyn de Leeuwe van BNN), muzikanten (zoals drummer Rob Klerkx van Moke) en regisseur Tom de Ket (bekend van onder meer toneeltrilogie De Verleiders). De tickets zijn verkrijgbaar via www.voor-eeuwig.nl.
 
Voor Eeuwig is een grootschalige muziektheaterproductie in de openlucht, die speelt van 14 tot en met 25 mei. De voorstelling maakt deel uit van het lustrumprogramma van de Rijksuniversiteit Groningen, die dit jaar 400 jaar bestaat, en is een coproductie van de RUG met het Noord Nederlands Toneel.