Logo_techniektrofeest

De TechniekTrofee bestaat vijf jaar. Ter gelegenheid organiseert TechniekTalent.nu op 27 juni een feestelijke middag voor alle basisschoolleerkrachten die al met Wetenschap & Techniek (W&T) bezig zijn of hier juist graag mee aan de slag willen gaan. Dit meldt TechniekTalent.nu.

Het TechniekTrofeest biedt een inspirerend programma met gasten als wetenschapsjournalist Diederik Jekel, correspondent Onderwijs Johannes Visser bij De Correspondent en Sanne Dekker, neuropsycholoog en hoofd van het Wetenschapsknooppunt Radboud Universiteit. Aan het eind van de middag maakt Alida Oppers, directeur-generaal Primair en Voortgezet Onderwijs bij het ministerie van OCW, de winnaars van de TechniekTrofee 2018 en de Inspiratieprijs 2018 bekend.

Het TechniekTrofeest vindt plaats op woensdag 27 juni, van 16.00 tot 19.30 uur, in Het Oude Magazijn in Amersfoort. Basisschoolleerkrachten zijn van harte uitgenodigd. Het feestprogramma, onder leiding van wetenschapsjournalist en televisiepresentator Diederik Jekel, biedt een flinke dosis inspiratie en interessante nieuwe inzichten als het om W&T gaat. Het thema dat centraal staat: ‘Zin en onzin van onderzoekend en ontwerpend leren op de basisschool’.

Aanmelden kan via http://bit.ly/TechniekTrofeest. Let op, er is maar beperkt plek!

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids