Foto: street university, Lil Kleine is eerste hoofddocent van Street University

Lil Kleine heeft zijn zijn eigen cursus op het nieuwe platform Street University gelanceerd. Als eerste hoofddocent van het platform deelt hij alle ins en outs op het gebied van muziek, mindset en ondernemen. Deelnemers krijgen een jaar lang toegang tot online seminars en live events, die hij samen met bekende gastdocenten waaronder topsporters, Quote 500 ondernemers en collega-artiesten, verzorgt. Via deze weg wil hij anderen met grote dromen alle handvatten geven om hun eigen pad te bewandelen. Dit meldt Entertainment Business.

Via Street University helpt Jorik Scholten, de echte naam van Lil Kleine, deelnemers in 50 online en offline colleges op weg. Samen met bekende gastdocenten deelt hij zijn eigen ervaringen en vertelt hij over de uitdagingen en obstakels die hij overwon om te komen waar hij nu staat. “Ik ben iemand die altijd zijn eigen pad heeft bewandeld. Nu is de tijd aangebroken om anderen te inspireren dat ook te doen. Ik kijk er heel erg naar uit,” aldus Scholten.
 

Muziek, ondernemen en mindset

De cursus richt zich op drie thema’s; muziek, ondernemen en mindset. De cursus start op 29 juli. Inschrijven kan tot 27 juni voor de early bird prijs van 49 euro per maand, daarna kost de cursus 999 euro per jaar.
 

Over Street University

Street University, een initiatief van Erik Hensel, is een nieuw leerplatform waar op een eigentijdse manier colleges worden gegeven aan deelnemers die willen leren van hun grootste inspiratiebronnen. In de nabije toekomst worden ook andere bekende Nederlanders die les gaan geven op Street University bekend gemaakt.
 
Door: Nationale Onderwijsgids
Beeld: Street University